08/11 Artist talk Ніна Мурашкіна

08/11 Artist talk Ніна Мурашкіна
8 листопада о 18:00 відбудеться artist talk з Ніною Мурашкіною в рамках виставки "On the Top!".

Ніна Мурашкіна – мисткиня, кураторка, перформер. Народилася в Донецьку, Україна. Живе та працює поблизу Києва та в Барселоні. Її стиль являє собою синтетичний мікс суто жіночного сприйняття Світу з глибоким підґрунтям класичної освіти, з паралеллю до українського народного мистецтва та кітчу, сповненого цитатами з творів світового мистецтва.

Із концепції Галини Глеби до виставки "On the top!": "...Мурашкіна нероздільна з героїнями, її сюжети – це історії власного досвіду та метафоричні автопортрети. З юних років вона ретельно компілювала свій зовнішній образ. Вишуканість XIX століття художниця запозичила із вікторіанської літератури та сміливо поєднала із дівочими спогадами похмурого донецького пізньорадянського побуту — запахом нейлонових панчох і потертих маминих перлів. .."

Artist talk розпочнеться з короткометражного фільму "Драма" (за оповіданням А.П. Чехова у головній ролі з Ф. Раневська).
_______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі