«10 років разом з йогою!»: BigMedia вдруге проведе йога-флешмоб на Поштовій площі

«10 років разом з йогою!»: BigMedia вдруге проведе йога-флешмоб на Поштовій площі
Вже другий рік поспіль, компанія BigMedia (Група компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux) ініціює проведення унікальної події з нагоди Міжнародного дня йоги.

Вранці, о 08:00, 26 червня 2020 року, на Поштовій площі у Києві відбудеться заняття з йоги просто неба, у якому візьмуть участь співробітники Групи компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux та партнери і клієнти компанії.
Захід покликаний привернути увагу та залучити до філософії позитивного, здорового і свідомого способу життя якомога більше людей. Адже саме зараз, коли радикальні зміни і виклики сучасного світу вимагають від нас все більше сил, гнучкості й самовдосконалення, це є особливо актуальним. Саме до розвитку – інтелектуального, духовного і фізичного - і мотивує практика йоги.

Для Групи компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux, у якій вже більше 10 років практикують йогу, особисто і щиро поділяючи її філософію, цей спеціальний захід є символічним вираженням світогляду та відповідального підходу до життя й ведення бізнесу та прагненням поширення практики та філософіі йоги серед партнерів, клієнтів і широкого загалу.

Як і минулого року, майстер-клас з простих та доступних практик йоги проведе пані Оксана Сиваківська, яка протягом 10 років є незмінним партнером та викладачем з йоги для співробітників компанії. Пані Оксана – одна з найдосвідченіших викладачів йоги в Україні та в країнах колишнього СНД, визнаний спеціаліст міжнародного рівня та практик йоги з досвідом більше 20 років.

Проведення заходу погоджено Київською міською державною адміністрацією і відбуватиметься із дотриманням усіх необхідних норм безпеки.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі