18 технологічних тревел-стартапів, на які варто звернути увагу в 2019 році

18 технологічних тревел-стартапів, на які варто звернути увагу в 2019 році
Amadeus назвав 18 перспективних технологічних тревел-стартапів, які вплинуть на якість подорожей уже цього року.

2019-й обіцяє стати роком численних інноваційних можливостей тревел-індустрії. Amadeus підтримує чимало з цих можливостей, співпрацюючи з перспективними стартапами.
«Ми впевнені, що таке партнерство дозволить втілити найкращі ідеї, впровадити найуспішніші інновації та досягти максимального впливу на розвиток тревел-індустрії. Тому ми створили спільну екосистему для підтримки перспективних стартапів», – коментує Сара Паван, Голова напряму інноваційного партнерства в компанії Amadeus.
Компанія представила 18 стартапів-членів Amadeus Startup Universe, що мають великі шанси на успіх цього року:

30K


30K допомагає тревел-провайдерам, таким як онлайн-агентства (OTA) і метапошукові системи, надавати користувачам точну інформацію про кількість бонусних миль, які вони можуть отримати за кожен рейс і тариф. Це доступ до майже 80 програм для пасажирів, що часто літають, економія часу на пошук і різноманітність варіантів ап-селінгу при купівлі квитків.

Applango

Applango дозволяє підвищити продуктивність кол-центрів. Цей стартап застосовує Big Data для аналізу поведінки агентів, визначення найкращих практичних підходів і підготовки рекомендацій щодо оптимізації роботи.

Assaia

Assaia надає аеропортам, авіаперевізникам і хендлінговим компаніям найточнішу інформацію про час міжрейсової підготовки літаків. Це дозволяє поліпшувати планування і своєчасно вживати оперативних заходів. Програмне забезпечення на базі штучного інтелекту обробляє інформацію, отриману з камер спостереження аеропортів, і відстежує всі події і випадки під час міжрейсової підготовки.

Avuxi

Avuxi пропонує всесвітню систему оцінювання локацій. Цей стартап поставив собі за мету зробити можливим оцінювання популярності всіх місць на планеті. Вказавши категорію, назву визначної пам’ятки і рівень доступності громадського транспорту, ви отримуєте мапу з найкращими варіантами.

Betterez

Betterez надає автобусним і залізничним компаніям-перевізникам глобальну платформу для купівлі та продажу квитків. Таким чином цей стартап допомагає їм розвивати бізнес, керувати доходами, підвищувати ефективність обслуговування і спрощувати процедуру бронювання квитків.

BookingPal

Стартап BookingPal пропонує орендодавцям комплексне маркетингове рішення для автоматизації роботи та збільшення доходів. У свою чергу, орендарі житла отримують вищу якість послуг.

Civic

Civic – це децентралізована платформа для ідентифікації особи на основі технології блокчейн. Платформа оснащена різними інструментами для встановлення особи в реальному часі й об’єднує користувачів, ініціаторів запитів та експертів з валідації у всьому світі.

Crowdvision

Crowdvision надає аеропортам автоматизований аналіз даних про пасажиропотоки, що дозволяє оптимізувати обслуговування. Програмне забезпечення для відстеження людей використовує і аналізує дані з відеокамер. Це дозволяє приймати ефективні рішення на підставі отриманої інформації та робити функціонування аеропортових служб більш ефективним, безпечним і прибутковим.

Fluo

Це мобільний B2B і B2C додаток, що дозволяє купувати необхідні страхові продукти з урахуванням ваших запитів і вже наявного страхового покриття за різними договорами страхування.

FLYR


FLYR надає системи на основі алгоритмів машинного навчання, що працюють у режимі реального часу і можуть одночасно створювати й оцінювати будь-які пропозиції авіакомпаній: від продажів місць на борту до реалізації додаткових товарів і послуг, а також пакетних пропозицій.

Koddi


Koddi – це платформа для створення розширених звітів і автоматизації бідингу в метапошукових системах. Стартап спеціалізується на узгодженні цифрової маркетингової стратегії готелю в різних каналах метапошуку, включаючи Google Hotel Ads, TripAdvisor, Trivago, Kayak і Facebook.

Lumo


Lumo пропонує рішення, що дозволяє тревел-провайдерам у режимі реального часу вирішувати проблему затримки рейсів. Завдяки цьому рішенню провайдери можуть своєчасно пропонувати своїм клієнтам інші варіанти маршрутів та вживати активних заходів у разі непередбачених затримок рейсів.

MyLittleAdventure


MyLittleAdventure – це розумний пошуковик, що допомагає отримати натхнення і знайти цікаві заняття під час подорожей. Оберіть будь-яке місто світу, вкажіть свої пріоритети й отримайте найкращі рекомендації, що відповідають вашим вподобанням.

Relay42

Relay42 – інтелектуальна платформа, що дозволяє керувати подорожжю онлайн, з можливістю підключення в режимі реального часу до всіх систем і точок взаємодії. Завдяки пакету програм Intelligent Journey Orchestration набір даних про подорож перетворюється в систему керування нею.

Sherpa

Платформа Sherpa спрощує процес отримання електронної візи. Вона надає мандрівникам усю інформацію, яку потрібно знати перед проходженням митного та прикордонного контролю. Sherpa гарантує набагато швидший процес видачі електронної візи і дозволяє туристичним провайдерам надавати додаткові послуги.

Situm


Рішення Situm об’єднує наявну інформацію про оточення (наприклад, магнітні поля, Bluetooth, Wi-Fi) з інформацією зі смартфонів для зручної та простої навігації у закритих приміщеннях.

StubHub


StubHub – онлайн-майданчик для продажу квитків на розважальні заходи. Охоплює понад 10 мільйонів спортивних, музичних і театральних подій у майже 50 країнах світу.

Yapta

Yapta – це інструмент для швидкого порівняння цін на перельоти та проживання. Це робить кожен рейс або бронювання готелю максимально вигідним для мандрівників.

«Ми раді співпрацювати з такими перспективними стартапами і впевнені, що вони подарують багато захопливих пригод мандрівникам у всьому світі», – резюмує Сара Паван.

П’ять з описаних 18 стартапів отримають можливість презентувати себе на конференції Transforming Tomorrow's Travel, що відбудеться наприкінці березня в Мадриді.

Amadeus Startup Universe – це екосистема для підтримки перспективних стартапів, що включає:

• Стратегічну програму інвестування в стартапи Amadeus Ventures, що дозволяє підтримувати молоді стартапи, які працюють на стику технологій і подорожей.
• Допомогу стартапам у швидкому розвитку завдяки глобальній ініціативі Amadeus Explore. Ця ініціатива надає доступ до бази експертів і клієнтів Amadeus, а також дає можливість тестувати, вдосконалювати і просувати свої пропозиції.
• І, нарешті, завдяки набору безкоштовних АРІ Amadeus For Developers компанія надає стартапам технології, що необхідні для перетворення їхніх ідей у високопотенційні рішення для тревел-індустрії.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі