СК “Вексель” отримала безстрокову ліцензію на проведення страхування

СК “Вексель” отримала безстрокову ліцензію на проведення страхування
СК «Вексель» отримала нову безстрокову ліцензію на здійснення обов'язкового страхування цивільної відповідальності оператора за ядерну шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок ядерного інциденту. Лідери страхового ринку, що входять до Ядерного страхового пулу, беруть на себе зобов’язання відшкодовувати збитки:
1)пов'язані зі шкодою, заподіяною здоров’ю постраждалого;
2)пов'язані зі шкодою, заподіяною майну потерпілих.
Україна має досвід подолання наслідків ядерної катастрофи. Ядерний інцидент, що стався 20 років тому, завдав шкоди не лише економіці держави, але й майну людей і їхньому здоров’ю. Сотні тисяч людей змушені були залишити свої домівки, особисте майно, транспортні засоби у зоні лиха назавжди. За оцінками експертів, Україна витратила на ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС і, зокрема, шкоди, завданої майну, $15 млрд.
Варто звернути увагу, що даний вид страхування забезпечує захист від збитків, які не покриваються стандартними полісами страхування майна, автомобільного та медичного страхування. На сьогоднішній день у разі настання страхового випадку страховик відшкодує 85 тис. грн. за шкоду, заподіяну здоров'ю особи, і 85 тис. грн. за шкоду, заподіяну майну, але не більше, ніж розмір фактично заподіяної шкоди.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
Про СК “Вексель”: СК “Вексель” заснована у 1994 році та ось уже близько 14 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування.
СК “Вексель” входить до складу багатьох професійних об’єднань: Ліги страхових організацій України, Ядерного страхового пулу України, Моторного (транспортного) страхового бюро України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі