СК «Вексель» організувала семінар з програм медичного страхування

СК «Вексель» організувала семінар з програм медичного страхування
У семінарі «Особливості страхових продуктів добровільного медичного страхування», що був проведений СК «Вексель» в останні дні липня, взяли участь співробітники страхової компанії, які безпосередньо займаються продажем страхових продуктів і супровідним обслуговуванням клієнтів.

Підсумок роботи управління добровільного медичного страхування (ДМС) за перше півріччя 2007 року окреслив стан і перспективи розвитку цього виду страхування як в цілому по Україні, так і в регіонах, виявив деякі проблеми просування страхових продуктів. У форматі “круглого столу” учасники семінару мали змогу висловити своє бачення розвитку медичного страхування в державі, зокрема дати оцінку діяльності страхової компанії у цьому напрямку. Перспективи ДМС, без сумніву, визначаються подальшим розвитком вітчизняної медицини загалом, для якої нагальною проблемою залишається встановлення адекватної вартості медичних послуг, можливо, перехід на платну медицину.
Незаперечним здобутком семінару стало те, що шляхом активного обговорення і палкої суперечки між його учасниками все ж вдалося дійти спільного погляду на перспективи ДМС і намітити шляхи удосконалення роботи усіх підрозділів компанії в напрямку активізації продаж продуктів по програмах добровільного медичного страхування.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
Страхова компанія «Вексель» засноване Промінвестбанком у 1994 році та вже більш як 13 років успішно працює на українському ринку класичного страхування. Компанія має на сьогодні ліцензії на здійснення більше 40 видів добровільного та обов’язкового страхування та є одним із найпотужніших страховиків України. Статутний фонд компанії складає 33,0 млн. грн., а активи перевищують 190,0 млн. грн. Протягом 2006 року компанія виплатила 34,0 млн. грн. страхового відшкодування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі