На каналі «Україна» — нові фінансовий директор, виконавчий продюсер, шеф-редактор проектів та піар-директор

На каналі «Україна» — нові фінансовий директор, виконавчий продюсер, шеф-редактор проектів та піар-директор
У складі менеджменту каналу «Україна» відбулися зміни. Як повідомила прес-служба каналу, фінансовим директором став Сергій Коваль, виконавчим продюсером — Оксана Ксьонс, шеф-редактором проектів — Дмитро Маручок, піар-директором — Ганна Захараш. Нові менеджери вже представлені колективу каналу.
Сергій Коваль з 1998 року працював фінансовим директором у рекламному агентстві Leo Burnett. Також працював у компаніях Pepsi Cola, DHL, Alfa Laval Agri Ukraine.
Ганна Захараш з 2001 року працювала в компанії «Сан Інтербрю Україна», з 2006 року — директор із зв’язків з громадськістю цієї компанії.
Дмитро Маручок, про перехід якого на «Україну» «ТК» уже повідомляла, розпочав телевізійну кар’єру в Дніпропетровську. З 1997 року — у Києві, на СТБ, згодом — на Новому каналі. З 2001 року працював у міжнародному відділі каналу «Інтер», паралельно був ведучим ранкових новин. З 2003 року працював у корпункті «Інтера» у Вашингтоні; звільнився з «Інтера» після розформування інформаційно-аналітичної служби каналу.
Оксана Ксьонс раніше працювала продюсером проектів групи кампаній «Український медіа-холдинг», була керівником проекту народної премії в галузі телебачення «Телезірка». Свою кар’єру розпочала на телеканалі СТБ. За словами пані Оксани, працювати на «Україні» їй запропонував генеральний директор телеканалу Вальдемар Дзікі. «Я прийняла цю пропозицію, тому що мені дуже цікаво працювати в команді такого рівня. Я думаю, в них можна навчитись навичок європейського телевізійного менеджменту», — сказала вона.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі