В межах III Міжнародного інвестиційного форума буде проходити ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»

В межах III Міжнародного інвестиційного форума буде проходити ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»
З 13 по 15 вересня 2007 року у м. Суми ( Україна ) буде проходити ІІІ Міжнародний інвестиційний форум «Інвестиції.Партнерство.Розвиток» (адреса проведення - «Буймерівка Сосновий & SPA курорт 1936») , в рамках якого відбудеться ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»(адреса проведення виставки - м.Суми,вул.Прокоф’єва,38Б,манеж Української академії банківської справи), основною метою яких є активізація інвестиційних процесів у вітчизняному підприємництві. У цих заходах візьмуть участь представники ділових кіл України, Італії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Росії, Республіки Бєларусь, Грузії, Словакії, Ірану. Сумська торгово-промислова палата бачить одне з своїх головних завдань у всілякому сприянні розвитку підприємництва як по всій Сумщині , так і в цілому у нашій державі.

Ці заходи покликані створити для Вас найсприятливі умови для того , щоб, скориставшись нашою допомогою, розвинути і спрямувати свою діяльність на
залучення інвестицій до нашого регіону. Сьогодні Сумська ТПП володіє вагомим
інформаційно-ресурсним потенціалом, а також має значний досвід плідної співпраці з палатами України та світу, з владними структурами, іноземними представництвами, завдяки чому має можливість і готова створити сприятливі умови для розвитку Вашого бізнесу.

Ми готові надати Вам для розвитку комерційної діяльності інформаційно-консультативний супровід на всіх стадіях здійснення бізнесових проектів: від аналітичного пошуку, встановлення ділових контактів, підбору контрагентів до повного здійснення їх і реалізації.

Запрошуємо Вас до взаємовигідної праці, гарантом якої стане результат!

Вичерпну інформацію про форум та виставку Ви можете одержати:
тел/факс:+38 054 21-00-41,
e-mail:yushik@cci.sumy.uayushik@cci.sumy.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі