Іванна Коберник стала шеф-редактором «Свободи слова»

Іванна Коберник стала шеф-редактором «Свободи слова»
Шеф-редактором інтерактивного ток-шоу «Свобода слова» стала Іванна Коберник, ведуча інформаційної програми «Факти» на ICTV.

Своє рішення стати вагомою частиною команди «Свободи слова» Іванна Коберник пояснила прагненням змін і зростання у професійному житті: «Творча група програми шукала шеф-редактора, а я — можливість поставити перед собою нові цілі. Від початку я навіть планувала задля «Свободи слова» припинити свою роботу у новинах. Зваживши свої сили після першого випуску ток-шоу 10 серпня, і відчуваючи бажання керівництва зберегти мене в ефірі, вирішила, що зможу суміщати ці посади. Однак, вестиму тільки ефіри «Фактів» о 18:45 у будні дні, окрім п'ятниці».

Як зазначила Іванна Коберник, планується налагодити більш тісну співпрацю проектів «Свобода слова» і «Факти». Мова йде не тільки про формальні анонси випусків ток-шоу, а й про поглиблені репортажі з тем, що обговорюватимуться в програмі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі