KP Media запускає україномовне новинне видання

KP Media запускає україномовне новинне видання
Видавнича компанія KP Media запускає україномовне новинне видання «Новинар». Вихід журналу заплановано на 20 серпня 2007 р. Запуск україномовного сайту новин Novinar.com.ua 19 липня 2007 р.

Ціль запуску новинного журналу — створення першого повноцінного україномовного якісного видання, яке б не поступалося таким всесвітньо відомим журналам як Newsweek, Time, Der Spiegel тощо.

Формат журналу — news magazine. Об’єм — 64 сторінки. Початковий тираж — 15 тисяч екземплярів. Періодичність виходу — щотижня. Ціна в роздріб — 4,95 грн.

Журнал буде висвітлювати найбільш актуальні і важливі новини через призму сприйняття конкретної людини. Рубрики «Новини», «Країна», «Світ», «Бізнес», «Суспільство», «Наука» і »Культура» щотижня будуть публікувати незалежний, актуальний, оперативний та цікавий погляд на найважливіші події в Україні та світі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі