У вересні відбудуться виставки “ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН’ 2007” та “МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ’ 2007”

У вересні відбудуться виставки “ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН’ 2007” та “МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ’ 2007”
З 11 по 14 вересня 2007 року у приміщенні Палацу спорту „Україна” (колишній ПІВС „Спартак”), за адресою м. Львів, вул. Мельника 18, відбудуться третя спеціалізована виставка «ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН» та перша спеціалізована виставка «МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ». Організатором виставок є «Агентство маркетингу та розвитку». Інформаційні партнери виставки –всеукраїнська газета „Деревообробник”, журнал „Меблеві технології”, а також інформаційний портал деревообробної галузі www.derevo.info.

Характерною ознакою розвитку меблевої галузі України є сукупність кількісних та якісних показників, які щороку зростають. Впроваджуються у виробництво нові екологічно безпечні матеріали, застосовуються найсучасніші технології, удосконалюються функціональність, ергономічність та надійність меблів. Завдяки цьому, а також вишуканому стилю, творчим здобуткам дизайнерів, продукція українських меблярів не поступається аналогам європейських грандів. У цьому можна переконатися, відвідавши 11-14 вересня 2007 року третю спеціалізовану виставку „Львівський меблевий салон” та першу спеціалізовану виставку «Меблева індустрія», які «Агентство маркетингу та розвитку» проводить у Палаці спорту «Україна». У порівнянні з минулим роком сукупна виставкова площа зросла майже удвічі – до 900 кв.м. Цьогоріч участь в обох виставках братимуть 84 фірми, в той час як минулого року – 70.

Відвідувачі виставки «Львівський меблевий салон» зможуть оглянути і вибрати саме ті меблі, які прикрасять помешкання, створять затишок та найкращі умови для відпочинку і для роботи, адже свою продукцію демонструватимуть такі відомі фірми, як СП "Сігма"(Львів), салон „Меблі Стиль”(Львів), ПП „М - Студія”, меблева фабрика "Лотус" (Росія), "Дімекс"(Львів), ТОВ „Меблі VOX” (Львів), ТзОВ фабрика меблів „ВЕЕМ” (Львів), ТзОВ „Гратіс-М”(Львів) та інші.

Перша спеціалізована виставка «Меблева індустрія» допоможе кожному учаснику отримати найповнішу інформацію про нові технології у виробництві меблів, налагодити ділові контакти, скористатись професійним досвідом провідних компаній-виробників у галузі меблевого виробництва. , а виробники меблів матимуть змогу вибрати сучасне високопродуктивне обладнання та інструмент для своїх підприємств, комплектуючі та всі необхідні матеріали для виготовлення меблів від таких компаній, як ПП "Меблеві Тканини"(Львів), ТОВ „Акант + К” (Черкаси), представництво фірми „Юліус Блюм” в Україні, ПП «Ющишин» (Львів), СП «Ройек-Львів», ТОВ «Хомакс» (Київ), "Дімекс"(Львів) та багатьох інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі