200 мобільних телефонів повернулися до власників завдяки «Мобільній безпеці»

200 мобільних телефонів повернулися до власників завдяки «Мобільній безпеці»
Київстар надає послугу «Мобільна безпека», яка дозволяє повертати абонентам загублені телефони, а також блокувати доступ до особистої інформації. За два роки роботи послуги 200 загублених телефонів було повернуто їх власникам.

Вочевидь, збереження самого пристрою та цінної інформації, яка в ньому міститься, повністю залежать від його власника. Однак абоненти Київстар завжди можуть довірити цю турботу високотехнологічним послугам. Так, у компанії уже два роки діє «Мобільна безпека» – сервіс із розшуку та повернення загублених телефонів і планшетів.
Функціонал послуги простий і зручний. Для власників телефонів на базі iOS та Windows Phone надається спеціальний e-Sticker для установки на екрані блокування пристрою, а для користувачів Android – спеціальний додаток, який дозволяє дистанційно керувати пристроєм. Користувачі смартфонів мають можливість заблокувати пристрій, використовуючи мобільний додаток або спеціальні сервіси Apple/Windows, виводячи інформацію зі стікера на екран заблокованого пристрою.

За допомогою послуги «Мобільна безпека» вже вдалося повернути абонентам понад 200 мобільних пристроїв – це близько 50% випадків втрати. Ще 300 користувачів сервісу отримали страхові компенсації. На сьогодні послугою «Мобільна безпека» скористалося понад 223 тисячі абонентів Київстар.

Як показує статистика роботи послуги «Мобільна безпека», найчастіше гублять мобільні телефони абоненти в Києві та Київській області – 31% усіх випадків, 28% – у Львові та області, 10% – у Харкові, 8% – у Дніпрі, 8 % – в Одесі, 5% – у Херсоні, 5% – у Хмельницькому.

На сьогодні в мережі Київстар смартфонами та планшетами користується понад 9 млн абонентів. Нагадаємо, що підключити послугу «Мобільна безпека», а також придбати нові смартфони за доступною ціною можна в будь-якому магазині Київстар. Варто зазначити, що при такій покупці, крім вигідної ціни, клієнти отримують гарантію обслуговування телефону, кваліфіковану консультацію, пакети нетарифікованих послуг. Так, придбавши смартфон у магазинах Київстар, клієнт отримує в подарунок щомісяця 3 000 МБ або 1 000 МБ інтернет-трафіку терміном на три місяці.

Київстар надає сервіс «Мобільна безпека» спільно з міжнародною компанією mySafety. Детальніше про послугу можна дізнатися на сайті


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі