22 роки компанії Publicity Creating

22 роки компанії Publicity Creating
21 січня 2020 виповнилося 22 роки з початку діяльності компанії стратегічних комунікацій «Publicity Creating» на українському ринку PR. За цей час клієнтами PR агентства стали понад 700 компаній практично з усіх напрямків бізнесу - IT, будівництво і нерухомість, агробізнес, продукти харчування, промисловість, медицина і фармацевтика, ритейл, фінанси, послуги, автомобільний ринок, а також недержавні, культурні та громадські організації .

Серед клієнтів Publicity Creating - українські виробники і зарубіжні представництва, інжинірингові компанії та мережі магазинів, оператори ринку В2С і В2В, локальні і міжнародні бренди, для яких за 22 роки було реалізовано більше 1800 проектів. В рамках комплексних проектів, проведено сотні заходів, піар-кампаній в ЗМІ, прес-конференцій та прес-турів, написано тисячі прес-релізів і статей. Понад 70% клієнтів працювали з «Паблісіті Кріейтінг» більше 3 років, і при цьому багато хто з них 5, 7, 10 і навіть більше 15 років поспіль.

Сьогодні Publicity Creating продовжує працювати, використовуючи весь свій досвід, розробляючи стратегії, інформаційні моделі, програми лояльності, здійснюючи професійних консалтинг ТОП-менеджменту, впроваджуючи комплексні програми просування для різних клієнтів для різних цільових аудиторій.

«Відмінність нашого агентства від інших полягає в стратегічному підході до PR і в унікальному поєднанні: великий досвід з одного боку, інновації - з іншого. Робота агентства, як і раніше, націлена на отримання максимального маркетингового результату для клієнта », - зазначив Валерій Курейко, директор Publicity Creating.

На 2020 року компанією Publicity Creating запланований ряд заходів з інформування цільової аудиторії про ситуацію на ринку PR і ефективних технологіях просування.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі