26 млн. куб. м. газу було продано на електронній платформі ТБ «Столиця»

26 млн. куб. м. газу було продано на електронній платформі ТБ «Столиця»
22 березня на електронній платформі Товарної біржі «Столиця» відбулися торги із закупівлі природного газу. Продавцем ресурсу стала компанія ТОВ «ЕСКО-ПІВНІЧ». На продаж був виставлений природний газ загальним обсягом 26 млн. куб.м., заявлений об’єм був розкуплений протягом торгової сесії.

Взяти участь в торгах з метою придбання природного газу, змогли учасники, що пройшли реєстрацію в торговельній системі.

Торгова сесія проводилася в період з 10.00 по 17.00, за результатами якої весь заявлений обсяг газу був розпроданий. Переможцями електронних торгів стали компанії з найкращою ціновою пропозицією.

В цілому, представлені пропозиції учасників в повній мірі задовольнили інтереси постачальника. А покупці залишилися задоволені сформованими адекватними ринковими цінами та принципом торгівлі на електронній платформі. Адже, запроваджений ТБ «Столиця» принцип торгівлі дозволяє більш ефективно вести трейдингову діяльність та дає можливість клієнтам укладати угоди за найкращими цінами і необхідним об’ємом.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі