4 – 6 квітня 2017 року у Львові відбувся ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».

4 – 6 квітня 2017 року у Львові відбувся ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».
Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їхались вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників України та Європи.

За роки свого існування саме Львівський медичний форум став ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування і передових технологій, обміну досвідом між фахівцями різних регіонів.

Форум проходив за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.

В експозиції виставки «ГалМЕД» було представлено сучасне лікування та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.

Цьогоріч багатогранною була експозиція «Реабілітація» в рамках якої спеціалізовані фірми (ТОВ «Медилайн», ТОВ «Норма Трейд», ТОВ «Рехафлекс» та ін.), а це в основному виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації представили новинки в цій галузі.

Цій темі була присвячена науково-практична конференція та практичний майстер-клас провідних фахівців України та Польщі.

В рамках Медичного Форуму буде презентовано перший в Україні проект по створенню мережі кабінетів фізичної реабілітації в м.Львові у закладах підпорядкованих УОЗ Львівської міської Ради, розглянуто актуальні питання та перспективи реформування системи надання реабілітаційної допомоги в Україні.

Впродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями було проведено ряд практичних майстер-класів з провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» в реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської FizjoAcademia «Суглобові, м'язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії у неврології, протибольова терапія фасціальних дисторсій FDM та інші.
Втретє на Форумі буде представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі, а це провідні центри України та з-за кордону (Kopalnia Soli Wieliczka, Bristol Art&Medical Spa, Scanmed, Медичний центр фізичної терапії та медицини болю "Інново", Реабілітаційний центр «Модричі» та «Формула руху» та ін.) запропонували відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.

Вперше в рамках Форуму та виставки було представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентували новинки на експозиції, а й взяли участь в наукових заходах та підписали угоди та протоколи намірів по налагодженню співпраці між українською та польською сторонами.

В рамках Форуму відбулися

4 квітня 2017 р. – Науково-практична конференція «Медикаментозна алергія: мульти-дисциплінарний підхід»
4 квітня 2017 р. – Науково-практична конференція «дорожня карта впровадження ISO-15189 в роботу клініко-діагностичних лабораторій»
4 квітня 2017р. - Круглий стіл «Протидія неінфекційним захворюванням у сфері громадського здоров’я в Україні»
5 квітня 2017 р. – Науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»
5 квітня – Семінар «Комунікація з клієнтами поза медичним закладом»
5 квітня 2017 р. - Засідання Товариства дитячих пульмонологів і алергологів. Досвід лікування бронхіальної астми у дітей в умовах соляних шахт «Wieliczka». Обговорення рідкісних клінічних випадків.
6 квітня 2017 р. – Симпозіум з міжнародною участю «Репродуктивне здоров’я жінки в реаліях сучасного світу»
6 квітня 2017р. - Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації

Детальна інформація на : www.galexpo.com.ua
www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі