55 тисяч українських пенсіонерів можуть розраховувати на другу пенсію

55 тисяч українських пенсіонерів можуть розраховувати на другу пенсію
Понад 55 тисяч українських пенсіонерів мають нагоду отримувати протягом 3 місяців додаткову пенсію від державного ПриватБанку. Як повідомили в банку, наприкінці квітня буде підбито підсумки спеціальної акції банку «Друга пенсія від ПриватБанку». Переможцям акції ПриватБанк буде протягом 3 місяців виплачувати «другу» пенсію, що дорівнює сумі пенсії від пенсійного фонду.

«ПриватБанк завжди піклувався про те, щоб пенсіонерам було зручно отримувати свої гроші, тому з Карткою для виплат пенсії можна знімати готівку в будь-якому банкоматі без комісій, також без комісій можна оплачувати комунальні платежі, – зазначає заступник керівника Роздрібного бізнесу ПриватБанку Оксана Куреня. – Якщо у Вас ще немає пенсійної картки ПриватБанку, її можна безкоштовно за лічені хвилини оформити в будь-якому відділенні або замовити доставку додому».

В акції ПриватБанку «Друга пенсія» могли взяти участь усі пенсіонери, які зареєструвалися в акції. У разі виграшу клієнт отримає на пенсійну картку суму, що дорівнює пенсії, яку зараховано на картку клієнта в місяці виграшу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі