5G-обладнання Ericsson в Китаї збирають роботи

5G-обладнання Ericsson в Китаї збирають роботи
Компанія Ericsson завершила повну автоматизацію процесу виробництва на власній фабриці в китайському місті Нанкін, що спеціалізується на випуску продуктів для мереж радіодоступу 5G і 4G. Для розпізнавання компонентів на виробничій лінії тепер застосовуються технології штучного інтелекту - це підвищує ефективність і точність виробництва, і, як наслідок, позитивно впливає на якість продукції.

Модернізація всіх етапів виробництва зайняла півтора року і обійшлася Ericsson в 500 млн шведських крон. На повністю автоматизованій лінії зараз збираються базові станції для мереж 5G. Також передбачено автоматизований пакувальний конвеєр, який працює з продуктами 4G і 5G, - він був запущений в експлуатацію в другому кварталі 2019 року.

Крім того, були модернізовані лінії для тестування обладнання з підтримкою технологій 5G - це зроблено для підвищення якості, нарощування ефективності та збільшення гнучкості випуску всього 5G-портфеля компанії. Для моментального оповіщення про збої та у непередбачених ситуаціях на 45 робочих станціях впроваджено новітні технології мобільного інтернету речей.

Велика частина продукції заводу поставляється китайським операторам і призначена для підвищення ємності мережі, швидкого розгортання технологій 5G і масового впровадження роботизованих систем. За розрахунками Ericsson, оператори в Китаї будуть розгортати технології 5G швидкими темпами, і компанія вже готова до зростаючого попиту на новітні базові станції.

До підприємства в Нанкіні компанія автоматизувала свою фабрику в Естонії і оголосила про запуск розумного виробництва в США. Міжнародна логістична мережа є частиною стратегії Ericsson - вся продукція випускається в Європі, Азії та Америці, такий підхід дає можливість швидко постачати обладнання операторам на всіх континентах.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі