ABB і Volvo електрифікують вулиці Гетеборга

ABB і Volvo електрифікують вулиці Гетеборга
C 2020 року на вулицях шведського міста Гетеборга та його передмість Мёльндаля і Партілле з'являться 157 нових електробусів Volvo. Вони працюватимуть на основі інфраструктурних зарядних рішень компанії ABB, провідного постачальника на цьому ринку. Ця знаменна віха на шляху до сталого розвитку громадського транспорту, який щорічно виконує 180 млн регіональних автобусних рейсів.

Міський перевізник Västtrafik розраховує електрифікувати всі міські перевезення в окрузі Вестра-Гьоталанд до 2030 року. Це узгоджується з планами шведського уряду про те, що країна стане кліматично нейтральною країною до 2050 року.

Компанії Volvo Buses та ABB сприяють реалізації цієї ініціативи, поставляючи 157 нових електричних автобусів і інфраструктурні рішення для їх зарядки оператору автобусних перевезень Transdev.

Зарядна інфраструктура, запуск якої планується в грудні 2020 року, забезпечить роботу 220 електробусів для перевезення жителів і гостей Гетеборга.

«Компанія Volvo Buses - лідер в області виробництва електротранспорту та рішень для сталого розвитку громадського транспорту. Разом з ABB і нашими партнерами ми створили спільне комплексне рішення, яке зробить громадський транспорт в Гетеборзі більш тихим і екологічно чистим, - розповідає Хокан Агневалл, президент Volvo Buses. - Наше рішення показує, що електробуси - це не якась абстрактна концепція майбутнього. Вже сьогодні вони забезпечують міста не тільки екологічно безпечним, але ще і рентабельним громадським транспортом.

19 нових електричних зарядних станцій високої потужності будуть встановлені у другій половині 2020 року - перед введенням в експлуатацію нових автобусів. Надалі планується установка ще двох станцій.

Автобуси в Гетеборзі, Мёльндале і Партілле будуть заряджатися за допомогою надпотужних зарядних пристроїв Panto Down потужністю 450 кВт від ABB. Модульне рішення, засноване на OppCharge, відкритому інтерфейсі для зарядки електричних автобусів від системи живлення постійного струму, дозволяє проводити зарядку високої потужності за допомогою автоматизованого підключення пантографа. ABB поставить комплексне рішення, яке включає в себе як зарядні станції, так і все необхідне обладнання для підключення до електромережі.

Електробуси будуть заряджатися на станціях, розташованих на маршруті. На це у них буде йти від трьох до шести хвилин. Зарядні станції високої потужності - частина інноваційної пропозиції ABB Ability ™ в області цифрових рішень і послуг для всіх областей бізнесу. Вони мають можливість підключення через інтернет, що дозволяє операторам мережі здійснювати віддалений моніторинг обладнання і настройку зарядних станцій, а також підвищувати їх ефективність, мінімізуючи час простою.

«Стійка трансформація автобусних пасажирських перевезень в Гетеборзі - приклад того, як компанія ABB прагне до виконання своєї програми« Mission to Zero », метою якої є розробка інновацій, що сприяють досягненню нульового рівня викидів в майбутньому. У нас є продукти і рішення для безпечної, продуманої і стійкої доставки електроенергії від місця її виробництва до місця споживання », - говорить Френк Мюлон, глава підрозділу ABB за рішеннями для зарядки електричних транспортних засобів.

Нові електробуси вміщають 150 пасажирів і забезпечують скорочення викидів CO2 на 88%. Вони поєднують в собі високу пасажиромісткість з низьким впливом на навколишнє середовище.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі