АББ отримала замовлення від компанії Indian Railways вартістю 42 млн. дол. США на залізничні технології

АББ отримала замовлення від компанії Indian Railways вартістю 42 млн. дол. США на залізничні технології
Тягове обладнання від АББ підвищить ефективність операторів залізниць та зміцнить екологічно системні перевезення в Індії

Компанія АББ отримала своє найбільше замовлення на тягове обладнання в Індії, вартістю понад 42 млн. дол. США на постачання найновітніших перетворювачів для електричних локомотивів від компанії Diesel Locomotive Works (DLW) у Варанасі. Перетворювачі розроблені спеціально для Indian Railways і будуть виготовлені на одному з найбільших заводів АББ для локомотивів у Неламангалі, поруч з Бангалором на півдні Індії.

Тягові рішення від АББ базуються на новітніх технологіях, щоб забезпечити пасажирів більш надійними поїздами, при збільшенні використання екологічно системного транспорту, завдяки переходу від дизельних поїздів до електричних. Це допомагає операторам залізниць досягати значного поліпшення операційних показників.

«Ми дуже раді робити свій внесок в електрифікацію залізничної мережі Індії з обладнанням від АББ, що виробляється у цьому регіоні, – зазначив виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер. – Впроваджуючи передові технології, Індія досягає швидкого прогресу в зростанні та продуктивності та формує свою економіку для ери дигіталізації».

«Ми маємо честь працювати з компаніями DLW та Indian Railways над електрифікацією національної залізничної мережі Індії – четвертої серед найбільших залізниць світу, – зазначив Санджив Шарма, керуючий директор АББ в Індії. – Це замовлення допоможе підвищити ефективність залізниці, щоб пасажири, що подорожують Індією, діставалися місця призначення вчасно та зручно».

Сьогодні тягове обладнання від АББ успішно працює на понад 250 електричних локомотивах компанії Indian Railways, що використовуються як для пасажирських, так і для вантажних перевезень. В Індії понад 20% трифазних електровозів оснащені тяговими перетворювачами від АББ. Минулого року уряд Індії схвалив план повної електрифікації індійських залізниць до 2022 року.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі