АББ поставить інфраструктуру зарядки для електричних громадських автобусів у Сінгапурі

АББ поставить інфраструктуру зарядки для електричних громадських автобусів у Сінгапурі
Прокладаємо шлях до майбутнього більш інтелектуального, надійного та екологічно чистого транспорту

Компанія АББ отримала контракти на постачання інфраструктури для зарядки 40 одноповерхових електричних автобусів, які з’являться на дорогах Сінгапуру на початку 2020 року. Замовлення були зроблені компаніями BYD Singapore та ST Engineering Land Systems, двома з трьох компаній, які отримали контракти на електричні автобуси від Singapore Land Transport Authority (LTA).

Інтелектуальні рішення зарядки від АББ поєднують інноваційну модульну конструкцію, безпечну та надійну роботу, дистанційне обслуговування та управління даними. Вони прокладатимуть шлях до більш екологічного, системного громадського транспорту в Сінгапурі.

Поставка АББ для 20 одноповерхових електричних автобусів компанії ST Engineering включає 4 зарядні пристрої потужністю 450 кВт з установкою, будівельними роботами, проєктним менеджментом та введенням в експлуатацію. На основі платформи зарядки на зупинках (OppCharge), це рішення дозволить швидко заряджати електричні автобуси менше, ніж за 10 хвилин на ключових розв’язках, завдяки автоматизованому підключенню на даху.

Для компанії BYD АББ поставить 10 систем нічної зарядки потужністю 150 кВт, які надають інтелектуальне та економічно ефективне рішення для зарядки парку з 20 електричних автобусів вночі. Послідовно можна підключити для зарядки 2 електричні автобуси, припарковані у депо, що дозволяє повністю зарядити всі 20 автобусів і за 4,5 години підготувати їх до роботи протягом дня.

«Обираючи інфраструктуру зарядки для наших електричних автобусів, ми шукали рішення, яке було б масштабованим та простим у встановленні і при цьому забезпечувало найвищий рівень безпеки та надійності, – зазначив Аллен Чжен керуючий директор BYD Singapore. – Рішення зарядки для важких транспортних засобів від АББ відповідають цим вимогам і мають додаткові переваги перевірених технологій АББ, яким довіряють оператори мереж по всьому світу».

Френк Мюлон, керівник всесвітнього бізнес-підрозділу компанії АББ з інфраструктури для зарядки електромобілів, зазначив: «Ми пишаємося тим, що разом з нашими партнерами беремо участь у зміні ландшафту електричного транспорту Сінгапуру. Міста швидко розвиваються та зростають, а ми перебуваємо на передовій революції електричного транспорту, надаючи більш екологічно чисті, системні варіанти перевезень, і ми впевнені, що наші провідні в галузі технології продовжуватимуть відігравати передову роль у зростанні впровадження електричного транспорту в Сінгапурі».

Частиною об’єднаної міжгалузевої цифрової пропозиції ABB AbilityTM є пропозиція повного спектру рішень зарядки для електромобілів, електричних та гібридних автобусів, а також рішень електрифікації для суден та залізниць.
Як світовий лідер в галузі інфраструктури для електричного транспорту, АББ пропонує повний спектр зарядних рішень для електромобілів, електричних та гібридних автобусів а також рішень електрифікації для суден та залізниць. АББ вийшла на ринок зарядки електромобілів ще у 2010 році і продала понад 11 000 пристроїв швидкої зарядки постійного струму (DC) у 76 країнах по всьому світу. Це більше пристроїв швидкої зарядки, ніж у будь-якого іншого виробника.

Журнал Fortune нещодавно включив АББ до списку компаній, що «змінюють світ» на 8 сходинці за досягнення в галузі електричного транспорту та зарядки електромобілів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі