АББ ставить комфорт операторів пульту управління на чільне місце за допомогою свого нового цифрового рішення

АББ ставить комфорт операторів пульту управління на чільне місце за допомогою свого нового цифрового рішення
Інноваційне цифрове рішення від АББ для обробної промисловості допомагатиме знижувати кількість людських помилок на пульті управління, значно підвищуватиме продуктивність та приділятиме більше уваги комфорту операторів

Компанія АББ запускає нове цифрове рішення, що є частиною її уніфікованої, міжгалузевої цифрової пропозиції ABB Ability™. Вона забезпечуватиме операторам пряме розуміння умов навколишнього середовища, надаючи їм можливість коригувати їх відповідно до їхніх особистих вимог. В результаті створюється повне мікросередовище, яке адаптується під потреби кожної особи, що досягається завдяки вимірюванням та оцінюванню таких факторів, як якість повітря, температура, освітлення та вологість.

Оператори також отримують інформацію про такі фактори, як тривалість їхнього сидіння або стояння з рекомендаціями щодо дій, які мають підвищити їхній комфорт. Таким чином вони можуть знизити ризик потенційних проблем зі здоров’ям, таких як серцеві захворювання, діабет ІІ типу та ожиріння, що не тільки позитивно впливає на операторів, але й також допомагає знизити рівень відсутності співробітників компанії на робочому місті внаслідок хвороб.

Інформаційна панель з комфорту та безпеки

«В АББ ми дійсно розуміємо вирішальну роль впливу оптимізації середовища у кімнаті пульту управління на бізнес. Погані навколишні умови можуть призвести до помилки людини, що може дуже дорого коштувати бізнесу. Насправді, 40% всіх відключень у промисловості зумовлено помилками операторів внаслідок втоми. Створивши належні навколишні умови, це нове рішення багато зробить для вирішення цієї проблеми», – зазначив П’єр Шьоннеґорд Глобальний менеджер з продукції компанії АББ напряму «Рішення для кімнат пульту управління».

Пілотний проект, що використовує новий застосунок, вже реалізується довгостроковим партнером АББ, Research Institutes of Sweden (RISE), і буде впроваджуватися по всьому світу у першому кварталі 2019 року.

«Комфорт оператора у кімнаті управління є ключовим елементом при розробці проекту, – зазначила Лариса Різванович старший науковий співробітник у RISE Research Institutes of Sweden (Дослідницькі інститути Швеції). – Ми будемо вивчати це нове цифрове рішення від АББ з нашими партнерами у промисловості, щоб вони також могли максимально збільшити переваги, які це рішення надає їхнім операторам».

Лариса Різванович, старший науковий співробітник RISE Research Institutes of Sweden © Фотограф Йонас Білберг
Це рішення пропонує можливість створити низку переваг та особистих налаштувань на кожному робочому місті, що робить його ідеальним рішенням для бізнесів, які працюють за змінами та які забезпечують роботу пульту управління у режимі 24/7. Наприклад, оптимізація освітлення у кімнаті пульту управління знижує ризики розвитку проблем зору у працівників. Правильний баланс між моніторами та навколишнім освітленням має вирішальне значення і наразі може легко контролюватися та регулюватися. Застосунок, розташований на хмарному сервісі, працює у синергії з багатьма іншими рішеннями ABB Ability™ і надає платформу для інформації, яка може передаватися в інші системи у найближчому майбутньому.

Консолідація та аналіз зібраних даних що зберігаються у хмарі, виводяться на інформаційну панель з комфорту/безпеки. Дані автоматично класифікуються відповідно до важливих стандартів, таких як ISO 11064 Ергономічний дизайн центрів управління. Особливі показники ефективності бізнесу (KPI) можуть бути визначені відповідно до людського фактору та ергономіки, це означає, що навчання маже продовжуватися, забезпечуючи майбутнє операторських кімнат.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі