ADATA представить на Computex 2019 оновлений асортимент споживчих та індустріальних продуктів

ADATA представить на Computex 2019 оновлений асортимент споживчих та індустріальних продуктів
ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів інформує про те, що на виставці Computex 2019 (Nangang Exhibition Center, на стенді L0810) будуть представлені найновіші ігрові продукти XPG, а також споживацькі та індустріальні продукти компанії.

Швидкісні, надійні та гнучкі промислові рішення

ADATA продемонструє найновіші лінійки SLC, MLC та 3D NAND твердотільних накопичувачів (SSD) промислового класу, картки пам’яті і модулі пам’яті DDR4 2666, що здатні працювати у широкому діапазоні температур та протистояти сульфідуванню. Створюючи продукти для використання у big data, розпізнаванні облич, відеоспостереженні та автоматизованому виробництві, ADATA здатна запропонувати готові системи що об’єднують рішення для захисту даних з спеціалізованим програмним забезпеченням. Також ADATA продемонструє свою запатентовану технологію A+SLC, що використовує власну прошивку NAND Flash з імплементацією алгоритма сортування A+ для максимального використання можливостей SLC. Це дозволяє отримати високу ефективність при низькій вартості рішення.

На додаток до оновлених високоємних SLC, MLC і 3D NAND SSD, ADATA представляє нові швидкісні PCIe накопичувачі. Серед них буде і SSD IM2P33E8 M.2 2280 та нове покоління карт пам’яті ICFP301 CFexpress Type B. Накопичувач IM2P33E8 забезпечує швидкість читання/запису до 3,4/2,2 ГБ у секунду, дозволяючи ефективно оброблювати великі об’єми даних. Картка пам’яті ICFP301 створена для роботи з 8K та 4K відео. Вона відповідає специфікаціям CFA і NVMe, та забезпечує швидкість передачі даних на рівні 1700/1200 МБ у секунду, що вчетверо більше ніж у звичайних SD та CFast карт.

Накопичувачі нового покоління - Next-Generation Storage - швидкі та місткі

Також на стенді будуть продемонстровані зовнішні SSD моделей SE800, SE760 та SC680. SE800 створено для безкомпромісної мобільності, що видно з його компактності та легкості. Більш того, він ще й відмінно виглядає, завдяки витонченій, шліфованій обробці поверхні. Але важливіший не вигляд, а продуктивність та додаткові можливості моделі. Так, він має захист від води і пилу за стандартом IP68, і у той же час здатен забезпечити швидкість запису/читання до 1000 МБ/с. Усі три SSD оснащено інтерфейсами USB-C, які здатні забезпечити високі швидкості передачі даних та сумісність з різною технікою: від персональних комп’ютерів до ігрових консолей.

З жорстких дисків ADATA продемонструє новий HD770G, єдиний у своєму роді жорсткий диск з дизайном орієнтованим на геймерів. Це авангардне рішення з дизайном у стилі модерн та чаруючим, переливчастим RGB підсвічуванням, однозначно виділить вас у колі друзів. На додаток, тришарова конструкція корпусу диску відповідає вимогам стандарту IP68, що гарантує захист від вологи, пилу та ударів.

І останнє, але не менш важливе. Відвідувачі зможуть побачити найновіші довговічні карти пам’яті microSDXC/SDHC UHS-I U3 Class 10 виробництва ADATA. Це ідеальний варіант для відеореєстраторів, систем відеоспостереження та інших пристроїв, що ведуть постійний запис. Картки пам’яті не тільки відповідають найновішим стандартам Application Performance Class 2 (A2), а й витримують до 80000 годин запису, водонепроникні, ударостійкі, та навіть стійкі до радіації, статичних зарядів та екстремальних температур.

Відвідайте стенд ADATA на виставці Computex Taipei 2019 (May 28 – June 1) у Nangang Exhibition Center, booth L0810.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі