ADATA представляє зовнішній твердотільний диск SD600Q

ADATA представляє зовнішній твердотільний диск SD600Q
Новий зовнішній SSD має високі швидкості читання/запису та гарний дизайн

Тайбей, Тайвань, 2 квітня 2019. - Компанія ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів пам’яті DRAM, продуктів NAND Flash та мобільних аксесуарів, анонсує випуск зовнішнього твердотільного диску (SSD) SD600Q. Цей накопичувач має чудові показники швидкості читання/запису, що досягають 440 МБ у секунду, це вчетверо швидше за традиційні зовнішні жорсткі диски. Такі показники досягнуті завдяки 3D NAND Flash, що забезпечує високу продуктивність, надійність, та зменшення швидкості завантаження. А ще, SD600Q має ударостійку конструкцію, добре розсіює тепло, безшумно працює і економно витрачає електроенергію.

Швидкість, надійність, висока місткість

Ви закохаєтесь у SD600Q з першого використання! Маючи швидкість читання/запису до 440 МБ в секунду, SD600Q дозволяє скопіювати 5 ГБ Full HD фільм усього за 26 секунд. Завдяки оптимізованому розміщенню чипів 3D NAND Flash та пам’яті, SD600Q має відмінну надійність, витривалість та високу місткість - до 960 ГБ.

Легкість, компактність, міцність

З вагою у 60 грамм SD600Q не обтяжить вас. А завдяки маленькому розміру, він легко вміститься у вашій сумці або кишені. SD600Q упаковано у протиударну силіконову оболонку, що забезпечує захист даних та електронної начинки пристрою. Накопичувач витримує падіння з висоти до 1,22 метра та відповідає жорстким вимогам військового стандарту MIL-STD-810G 516.6. Більш того, власники цього пристрою можуть бути спокійні, захищені трирічною гарантією. А наявність моделей трьох кольорів: чорного, червоного та синього, дозволяє обрати варіант, що впишеться у ваш стиль.
SD600Q сумісний з Windows, Mac OS та Android без встановлення додаткових драйверів і підтримує “гаряче” підключення. Він “з коробки” працює з ноутбуками, планшетами, смартфонами та ігровими консолями. Це робить поширення та копіювання контенту між платформами легким і швидким, без затримок на інсталяцію додаткового ПЗ.

Доступність SD600Q може бути різною в залежності від регіону. Щоб дізнатись про наявність і ціни на окремих ринках, зв’яжіться з найближчим представником або дистрибьютором ADATA через www.adata.com.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі