adidas представляє 302 Redirect Pack

adidas представляє 302 Redirect Pack
adidas представляє нову колекцію футбольних бутс, у яку увійшли моделі COPA, Predator, X та оновлені Nemeziz 19. Вже зовсім скоро в бутсах з нової колекції зіграють одні з кращих футболістів світу - Поль Погба, Мохаммед Салах, Пауло Дибала й Роберто Фірміно.

Бутси представлені в нових кольорах: Dazzling Silver, Midnight Black та Electric Red. Модель Predator, пофарбована переважно у сріблястий колір та доповнена носком чорного кольору, а чорні COPA прикрашені червоними смужками та блискучою підошвою. Вдосконалені X мають повністю сріблястий верх з деталями червоного кольору.

Основною моделлю колекції стали раніше представлені бутси Nemeziz 19. Червоний верх доповнений дзеркальною підошвою й блискучими рефлективними смужками на п'ятці. Інноваційне плетіння Tension tape забезпечує комфортну посадку на нозі, ідеально облягаючи стопу й гомілкостоп. Крім того, підошва, розроблена із застосуванням спеціальної системи Torsion, яка забезпечує фіксацію стопи та дозволяє зберігати баланс під час різких рухів на полі. Nemeziz 19 дозволяють гравцям бути максимально маневреними та ефективними на футбольному полі. Одними з перших у бутсах зіграють Ліонель Мессі, Іско та Роберто Фірміно.

Колекція вже у продажу в магазині adidas на проспекті Перемоги, 21 (Київ).
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі