ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ КРОСІВКИ ULTRABOOST 19, НАЙПРОГРЕСИВНІШУ ВЕРСІЮ ULTRABOOST ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ КРОСІВКИ ULTRABOOST 19, НАЙПРОГРЕСИВНІШУ ВЕРСІЮ ULTRABOOST ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ
adidas представляє модель Ultraboost 19, найпрогресивнішу версію легендарних бігових кросівок сьогодення.

Для повного переосмислення бігових кросівок над створенням нових adidas Ultraboost 19 працювали не тільки дизайнери й продуктові фахівці adidas, а й тисячі бігунів з усього світу. Разом вони буквально розібрали по шматочках попередню версію adidas Ultraboost і скоротили кількість використовуваних елементів з 17 до 4 найсучасніших технологій, які роблять модель легшою, забезпечують повернення енергії при кожному кроці й допомагають досягти високих результатів.

Оновлений силует володіє наступними характеристиками:
• Покращена проміжна підошва Optimized BOOST містить на 20% більше гранул BOOST, ніж модель першого покоління. Технологія дозволяє повертати більше енергії при кожному кроці, ніж будь-коли;
• Система Torsion Spring пом'якшує удар при приземленні й сприяє прискоренню при розгоні;
• Безшовний 3D-матеріал Primeknit 360 надає кросівкам повністю еластичну форму та гарантує легкість і комфорт під час пробіжки;
• Спеціально розроблений задник Updated 3D Heel Frame забезпечує ідеальну посадку й фіксацію стопи.

Ultraboost 19 натхненні й створені для нового підходу до бігу, який стає більш доступним, до нього залучається все більше молодої аудиторії. З нагоди виходу нового силуету adidas запускає кампанію «Бігохакінг». У глобальному рекламному ролику взяли участь відомі бігуни, які розділяють ідею про те, що новий підхід до бігу й креативність у спорті здатні змінювати навколишній світ на краще.

Сем Хенді, віце-президент по дизайну adidas: «Біг постійно розвивається, тому ми розробили нові adidas Ultraboost 19, які мотивують бігунів не зупинятися на досягнутому, продовжуючи кидати виклик самим собі й змінювати ставлення до бігу в оточуючих. Ми створили взуття, яке забезпечує більшу віддачу енергії, ніж будь-коли та дає спортсменам ще більше впевненості й простір для експериментів».

Першими, хто зміг протестувати нові adidas Ultraboost 19, стали зірки й спортсмени, такі як футболісти Ліонель Мессі, Пауло Дибала та Поль Погба, бігун Уейд Ван Нікерк, актор Чедвік Боузман і супермодель Кендалл Дженнер.

adidas UltraBOOST 19 будут доступні з 21 лютого в фірмових магазинах adidas в Києві (Ocean Plaza та Sky Mall), в магазині adidas в Харкові (Караван), Одесі (City Center і вул. Катерининська, 26).
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі