ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ЖІНОЧУ КОЛЕКЦІЮ PRIMEKNIT

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ЖІНОЧУ КОЛЕКЦІЮ PRIMEKNIT
adidas представляє нову спортивну колекцію, створену з інноваційного матеріалу Primeknit. В основі колекції - бра Don’t Rest Primeknit LUX, розроблене за участі жінок-спортсменок з усього світу з урахуванням їх потреб під час тренувань. Бра Don’t Rest Primeknit LUX забезпечує чудову посадку й не обмежує в рухах.

За роки досліджень, присвячених вивченню жіночого тіла в русі, команді adidas Advanced Concepts вдалося визначити оптимальний баланс еластичності й підтримки спортивного бра, за рахунок застосування унікальної технології Primeknit. Модель створена з м'якої, вологовивідної нейлонової тканини, яка забезпечує неперевершений комфорт і терморегуляцію. У новому бра немає жорстких вставок, при цьому модель забезпечує необхідну підтримку за рахунок помірної компресії та регульованого пояса.

Клер Уоллес, директор з дизайну adidas Advanced Concepts і Global Brands: «Тепер жінкам не потрібно вибирати між комфортом та свободою рухів. Унікальність нашого нового бра Don’t Rest Primeknit LUX полягає в тому, що воно створене з урахуванням інсайтів спортсменок, для яких однаково важливими є впевненість та свобода. В'язана текстура Primeknit повторює кожен рух, дозволяючи сфокусуватися на результаті, ні на що не відволікаючись».

Бра Don’t Rest Primeknit LUX представлено в комплекті з легінсами Primeknit LUX. Легінси бездоганно сидять за рахунок високого пояса та легкого компресійного ефекту, який робить силует плавним і жіночним.

У запуску лінійки Primeknit взяла участь одна з найдинамічніших і оригінальних хіп-хоп танцівниць - Метті Таулі, відома за кліпами Фаррелла Вільямса та Ріанни. Своєю енергією вона надихнула adidas на створення колекції Primeknit.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі