ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ЗАХИСНІ МАСКИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ЗАХИСНІ МАСКИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ
Деякі країни поступово починають виходити з режиму самоізоляції і повертатися в звичний ритм життя. Люди хочуть якнайшвидше вибратися зі своїх будинків і при цьому відчувати себе в безпеці, adidas готовий їм в цьому допомогти.

Минулого місяця adidas приступив до розробки багаторазових захисних масок для обличчя. Захисні маски виготовлені з adidas Primegreen – високоефективної переробленої тканини, створеної без додавання первинного пластику. М'який, дихаючий матеріал зручно прилягає до обличчя, не доставляючи дискомфорту. Маски не мають медичної кваліфікації і були розроблені спеціально для захисту людей та запобігання поширення вірусів і мікробів в побутових умовах.

Маски продаються у магазинах adidas по три штуки в упаковці, вартість кожної складає від 699 грн. до 799 грн. в залежності від розміру виробу.

Інші недавні ініціативи adidas в рамках підтримки і збереження здоров'я людей при повсякденній активності включали створення захисних щитків для американських медичних працівників та надання масок медичним спільнотам в Південній Кореї, Європі та Сполучених Штатах. А також, проєкт #hometeam, який став відображенням того, що дарує людям приємні емоції, пошук несподіваних способів для спілкування один з одним в нових реаліях. Співробітники adidas, відомі спортсмени та друзі бренду приєдналися до проєкту та поділилися своїм унікальним досвідом, як їм вдалося зберегти творчий настрій в турботі про себе і своїх близьких. Для отримання актуальної інформації і останніх новин, cлідкуйтке за сторінкою, присвяченій COVID-19 на сайті adidas.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі