АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ДОПОМІГ КП «АЕРОПОРТ ВІННИЦЯ» ВДОСКОНАЛИТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОВИХ РЕЙСІВ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ДОПОМІГ КП «АЕРОПОРТ ВІННИЦЯ» ВДОСКОНАЛИТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОВИХ РЕЙСІВ
22 лютого 2017 року Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» здійснило офіційну передачу аеродромного обладнання Комунальному підприємству «Аеропорт Вінниця».

Аеропорт «Бориспіль» надав необхідну допомогу, зважаючи на нагальну потребу вінницького аеропорту в додатковому устаткуванні. Для забезпечення операційної діяльності служби наземного обслуговування аеропорту «Вінниця» передано один причіпний пасажирський авіаційний трап та 50 багажних візків. «Ми звернулися за допомогою й у відповідь із вдячністю отримали високотехнологічне обладнання. Для нас це унікальна подія, тепер ми можемо активніше розвиватися та покращувати якість послуг для пасажирів», - відзначив директор вінницького аеропорту Ярослав Мазурець.

Техніка від аеропорту «Бориспіль» дозволить забезпечити належний сервіс для нових рейсів КП «Аеропорт Вінниця», запланованих на 2017 рік. Зокрема мова йде про обслуговування направлень на Варшаву, Тель-Авів та Анталію.

Керівник ДП МА «Бориспіль» Євгеній Дихне зауважив, що держпідприємство не збирається обмежитися допомогою лише вінницькому аеропорту. «Ми готові допомагати іншим аеропортам, тут немає якогось вибіркового підходу. Перспективи розвитку ринку тим більші, чим більше на ньому гравців. Сьогодні аеропорт «Бориспіль» забезпечує близько 70% пасажирських авіаперевезень в Україні, але ми зацікавлені займати менший сегмент на більш розвинутому ринку. Ми за перспективний розвиток інших гравців ринку», - підкреслив Євгеній Дихне.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі