АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ГОТУЄТЬСЯ ПРИЙНЯТИ РЕЙС «GEORGIAN AIRWAYS»

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ГОТУЄТЬСЯ ПРИЙНЯТИ РЕЙС «GEORGIAN AIRWAYS»
У четвер, 13 квітня, авіакомпанія «Georgian Airways» поновлює партнерство з аеропортом «Бориспіль». Перший у 2017 році рейс грузинського авіаперевізника буде урочисто прийнято головними повітряними воротами України об 11:50 на 8-му гейті терміналу D.

На офіційному відкритті польотів авіакомпанії «Georgian Airways» в ДП МА «Бориспіль» будуть присутні генеральний директор аеропорту Рябікін П.Б., представник авіаперевізника Тамаз Метревелі, генеральний директор ТОВ «Аерохендлінг» Галахвастов О.А. та комерційний директор ТОВ «Інтеравіа» Тищенко Ю.В.

Гості заходу та представники ЗМІ зможуть не тільки отримати інформацію щодо повернення грузинської авіакомпанії до «Борисполя», але й прослідкувати прибуття першого рейсу «Georgian Airways» з м.Тбілісі на пероні терміналу D.

Урочиста подія розпочнеться у четвер 13 квітня о 10:30 у зоні реєстрації міжнародних рейсів терміналу D та закінчиться у режимній зоні на пероні аеропорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі