Аеропорт «Бориспіль» зробив китайській діаспорі приємний подарунок

Аеропорт «Бориспіль» зробив китайській діаспорі приємний подарунок
Святковий захід, який відбувся в ДП МА «Бориспіль» 20 січня 2017 року з нагоди Китайського Нового року та 25-ї річниці дипломатичних відносин між Україною та КНР, стане початком нового культурного проекту аеропорту. За словами керівника «Борисполя» Євгенія Дихне, у 2017 році головні повітряні ворота України стануть майданчиком для культурних тижнів народів світу. Протягом року аеропорт планує познайомити своїх пасажирів з особливостями культури Ізраїлю та Азербайджану.

На святкування Китайського Нового року в аеропорту «Бориспіль» завітали високопосадові представники посольства КНР в Україні та Китайської діаспори. Зокрема, присутніх привітав перший секретар посольства Є Шен та голова діаспори пан Лі Сян. На початку свята керівник аеропорту Євгеній Дихне познайомив шановних гостей з новим працівником пасажирської служби аеропорту, який буде відповідальним за сервісне обслуговування гостей з КНР. На дану позицію запросили вихідця з КНР Цзян Вея задля запобіганню мовному бар’єру та забезпечення максимально комфортного обслуговування пасажирів з Китаю.

Урочистості з приводу дружніх відносин між Україною та КНР перетворили частину зони Duty free терміналу D на театральну сцену.

Спочатку пасажири та гості заходу стали свідками видовищних виступів майстрів бойових мистецтв Всеукраїнської федерації він чун кунфу та китайського боксу. Далі на аудиторію чекала розгорнута культурна програма, до якої увійшов зворушливий вокальний перформанс співачки Ірини Повзун, китайські народні танки «Таге» та «Цвіт жасмину», традиційні новорічні пісні Китаю й театральна мініатюра «Китайське традиційне весілля».

Аеропорт «Бориспіль» висловлює щиру вдячність Китайській діаспорі та співорганізаторам свята – компаніям «Huawei», «STO express», «Fly China», «Бон Квітон», Всеукраїнській федерації він чунь кунфу та китайського боксу й Інституту Конфуція, за допомогу в організації та проведенні незабутнього свята.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі