Аграрну завісу зірвано: AGROPORT AWARDS KHARKOV 2019 визначив лідерів аграрної галузі Харківщини

Аграрну завісу зірвано: AGROPORT AWARDS KHARKOV 2019 визначив лідерів аграрної галузі Харківщини

Аграрну завісу зірвано і на сцену Харківського академічного театру опери та балету вийшли найкращі аграрії  Харківщини, яких обрали на основі реальних бізнес індикаторів. Традиційно лідерів галузі визначали репутаційні партнери Агропорту -  компанія YouControl.

Колаборація Схід Агропорт і СХІД OPERA перетворилася на грандіозну культурну подію, коли тих, хто годує регіон і країну в прямому сенсі, вітали ті, хто дає їжу духовну.

У фойє театру під акомпанемент скрипалів – номінанти  AGROPORT AWARDS KHARKOV 2019  і гості заходу мали можливість більше детально розглянути  виставку трилогію  - #Культфермерства. Експозиція складається з трьох частин  - фотовиставки Органічні рекорди України, яка була вперше презентована наприкінці серпня у приміщенні Міністерства АПК. Друга частина – це презентація анімаційних малюнків «Органік Це…» – пародія на всім відому історію «Love Is…». А об’єднала все фотоекспозиція за участю трупи Національного балету на сімейній молочній фермі «Благодатне».

Цей проект високо оцінила Інна Мєтєлєва, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Ще з ранку на відкритті Агропорту в рамках стратегічної сесії Мєтєлєва розпочала прямий  діалог з фермерським  та аграрними господарствами, у тому числі вона мала можливість з перших вуст  почути живий кейс заснування та розвитку сімейної молочної ферми «Благодатне» від її засновника Валентина Спасибо, який до речі, з юриста «перетворився» на фермера.

На найбільшій сцені Слобожанщини і відбулося визначення ТОП-10 кращих агровиробників Харківщини. Церемонію нагородження провели генеральний директор Агропорт Україна Дмитро Титаренко та головний режисер Схід Opera Армен Калоян.

Переможцями в номінаціях стали:

 

 «Краща бізнес-репутація в галузі «Рослинництво»: Товариство з обмеженою відповідальністю "Лозівський агропромтехсервіс"

 «Краща бізнес-репутація в галузі «Тваринництво»: Фермерське господарство "Юпітер"

 «Краща бізнес-репутація в галузі «Комбіноване виробництво»: Приватне сільськогосподарське підприємство «Тернівка»

 «Краща бізнес-репутація в галузі «Садівництво та ягідництво»: Селянське фермерське господарство Кравцових

 «Молочна промисловість»: Приватне акціонерне товариство «Куп'янський молочноконсервний комбінат»

 «М'ясопереробна промисловість»: Товариство з обмеженою відповідальністю «Харківський м'ясокомбінат»

 «Інша харчова промисловість»: Приватне акціонерне товариство «Харківська бісквітна фабрика»

«Органічне виробництво»:  Фермерське господарство «Київська русь»

«За ефективне сприяння розвитку інфраструктури в регіоні»: Харківський ринок «1 кілометр»

Після нагородження, в рамках проекту #Культфермерства, присутні відвідали шоу-мюзикл «My Way» і мали змогу побачити кращі номери артистів ХНАТОБ. До речі, сам проект Культфермерства, що завершує 6 аграрний сезон Агропорту 2019 і відкриває 144 сезон ХНАТОБ / СХІД OPERA, триватиме до 20 жовтня, саме до цієї дати працюватиме виставка у фойе.

А Харківський Агропорт працюватиме до суботи, 12 жовтня. Нагадаємо, що  в перший день, 10 жовтня,  було підписано меморандум про співпрацю з  DCH і створення першого українського агротехнопарку. В суботу 12.10 рівно о 12.10, Агропорт представить свій новий символ, який визначатиме його розвиток на найближчі 10 років.

Довідкова інформація:

АГРОПОРТ – (http://agroport.ua/) - щорічний масштабний захід з підтримки фермерства та сільгоспвиробників України і Східної Європи. Проходить з 2015 року за участю Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в рамках Всесвітнього дня продовольства. З 2016 АГРОПОРТ об'єднав фермерів всієї України і проводиться в форматі Захід-Схід. Форум є комплексним і складається з виставки техніки і технологій для фермерства, інвестиційної конференції та серії семінарів, круглих столів та зустрічей бізнесу. З моменту заснування проходить на майданчиках Міжнародних аеропортів. З 2018 року АГРОПОРТ проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Організатори форуму: Департаменти агропромислового розвитку Львівської, Херсонської та Харківської облдержадміністрацій та консалтингова компанія ТОВ «Авіабренд».

Продовольча і сільськогосподарська Організація ООН (FAO) є міжурядовою і спеціалізованою установою ООН, до складу якої входять 194 держави-члена, два асоційованих члена і одна організація-член – Європейський союз. Штаб-квартира FAO знаходиться в Римі (Італія), а представництва організації розташовані більш ніж у 130 країнах. Організація сприяє встановленню партнерських відносин між урядами, бізнес-об'єднаннями, громадянським суспільством і приватним сектором в сфері продовольчої безпеки і розвитку сільського господарства.

 Всесвітній день продовольства (World Food Day) щорічно відзначається у всьому світі 16 жовтня на честь заснування Всесвітньої продовольчої організації (FAO). У 2016 році святкування було присвячено темі зміни клімату у всьому світі і, відповідно, змін у сільському господарстві та виробництві продуктів. На всіх континентах і у всіх країнах-членах ООН WDP відзначається тематичними конференціями, семінарами та спеціальними акціями із залученням профільних фахівців і широкої громадськості.

___________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі