Акомодація 06.07 / Виставка Cherkachov Photo Academy

Акомодація 06.07 / Виставка Cherkachov Photo Academy
«Акомодація» — це погляд на сучасні реалії швидко мінливого світу і роздуми про двояке відношення до необхідності змінюватися самому: «Це пристосуванство або адаптація?». Лейтмотивом виставки стала теза «Сучасне мистецтво як місце для селфі».

Процес акомодації (в будь-якому аспекті: біологічному, соціальному, естетичному, гендерному та ін.) цікавий для концептуального дослідження, оскільки може розумітися за допомогою двох слів, полярних в плані оцінковості пристосування і адаптації.
З одного боку акомодація розглядається в негативному ключі, через опортунізм, надмірну прихильність соціальної норми, розчинення в громадській думці і нездатність стримуватись перед будь-якими зовнішнім обставинам. З іншого — позитивно сприймається як можливість використовувати нові зміни у якості основи для розвитку і моожливості бути спроможними до здорового аналізу і рефлексії.

Простір мистецтва сьогодні також адаптувався: не стільки до нових технологій, скільки до людини, що ним володіє. Від процесу сприйняття арт-об'єктів ракурс змінився на осмислення «себе всередині / на тлі мистецтва», в якому художній твір служить глядачеві сприятливим фоном для самозакоханого споглядання.
Тому біля кожного арт-об'єкту завчасно буде підготовлено найзручніше місце для селфі.

Проекти відрізняються між собою не тільки тематично, а й технічно. Колажі, відео-арт, експерименти з плівковою фотографією, апропріація чужого зображення, зіткнення малюнка і фотографії — форми, знайдені учасниками як найбільш точні для роботи з темою виставки.

Chekachkov Photo Academy — харківська академія фотографії, створена для навчання сучасних художників роботі з фотографією.
У виставці беруть участь студенти Романа П'ятковки і Ігоря Чекачкова.
Куратор виставки — Роман П 'ятковка.
Відкриття 6.07 о 18.00!



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі