Amadeus зміцнює співпрацю з United Airlines у напрямку NDC

Amadeus зміцнює співпрацю з United Airlines у напрямку NDC
United Airlines створить і протестує оптимізований NDC-контент у рамках програми Amadeus NDC [X]

Amadeus продовжує програму індустріалізації стандарту NDC (New Distribution Capability) шляхом розробки, тестування і запуску нового контенту, серед якого – нові корпоративні та динамічно пакетовані тарифи від United. Ці продукти дозволять клієнтам кастомізувати свою подорож з United. Вони зможуть отримати такі переваги, як Premier Access, реєстрація багажу (за винятком ручної поклажі), доступ до United Club та інші опції.

United є активним учасником програми Аmadeus NDC [X] уже понад рік. Наразі United розглядає можливість впровадження NDC-контенту до кінця цього року з подальшим введенням у робочу експлуатацію в 2020 році.
Завдяки наявності NDC-контенту United в Amadeus Travel Platform агентства в усьому світі зможуть отримати доступ до найповнішого та найнадійнішого глобального тревел-контенту. Обидві компанії сфокусовані на наданні переваг NDC для всіх гравців тревел-індустрії та мандрівників.

«Мета United – надати нашим клієнтам найкращий рівень обслуговування з моменту, коли вони роблять покупки для своєї подорожі, до моменту їхнього повернення додому. Партнерство з Amadeus дозволяє нам досліджувати такі технологічні стандарти, як NDC, що допоможе нам диференціювати наші пропозиції та надавати той сервіс, котрий наші клієнти очікують від United», – говорить Тай Редкліфф (Tye Radcliffe), директор з дистрибуції United Airlines.

«Наша тісна співпраця з United має величезне значення як на глобальному, так і на регіональному рівнях. Ми продовжуємо розширювати нашу присутність у Північній Америці з такими лідерами, як United. Окрім того, робота за напрямом NDC сприятиме подальшому прогресу у створенні стандартів, котрі принесуть користь усім учасникам індустрії. Ми впевнені, що інвестиції Amadeus у NDC та інноваційні технології допоможуть United досягти своїх короткострокових і довгострокових цілей», – коментує Єлєна Авіла (Elena Avila), виконавчий віцепрезидент напряму Airlines у регіоні Північна і Південна Америка в Amadeus.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі