AMD представляє ультимативну ігрову платформу для ПК: відеокарти AMD Radeon™ RX 5700 і процесори AMD Ryzen™ 3000 надійшли у продаж

AMD представляє ультимативну ігрову платформу для ПК: відеокарти AMD Radeon™ RX 5700 і процесори AMD Ryzen™ 3000 надійшли у продаж
Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про надходження у продаж своєї нової провідної ігрової платформи для ПК на базі відеокарт AMD Radeon™ RX 5700 і настільних процесорів AMD Ryzen™ третього покоління, а також процесорів AMD Ryzen™ 3000-ї серії із графікою Radeon™. Разом ці новинки виводять продуктивність, ігровий процес і чіткість зображення на якісно новий рівень.

Відеокарти AMD Radeon RX 5700 дають уявлення про нові можливості ігрового процесу в роздільній здатності 1440p. Створені на базі принципово нової ігрової архітектури AMD RDNA і 7-нм техпроцесу, нові відеокарти забезпечують найвищу якість зображення, блискавичну продуктивність і розширені функції для новітніх ігор класу AAA і кіберспортивних дисциплін. Починаючи з 7 липня 2019 року, графічні процесори AMD Radeon RX 5700 XT і RX 5700 доступні на AMD.com і у провідних роздрібних продавців та онлайн-ритейлерів за рекомендованою ціною $399 і $349 відповідно. Ювілейне видання Radeon RX 5700 XT, випущене на честь 50-річчя компанії AMD, також уже доступне за ціною $4491 на сайтах AMD.com і JD.com.

Процесори третього покоління AMD Ryzen для настільних ПК мають до 12 ядер і 24 потоків. Вони демонструють технологічне лідерство компанії AMD, що надає перші високопродуктивні 7-нм процесори для настільних ПК. Заснована на базі архітектури Zen, мікроархітектура Zen2 вдосконалена так, щоб забезпечувати значне підвищення IPC приблизно на 15% у порівнянні з попереднім поколінням2 для більш швидкого ігрового процесу і створення контенту. Починаючи з 7 липня 2019 року, процесори Ryzen третього покоління для настільних ПК, у тому числі нові процесори Ryzen 3000-ї серії із графікою Radeon, доступні в усьому світі у провідних роздрібних продавців та онлайн-ритейлерів за ціною всього $99.

«Ми пишаємося тим, що наші новітні відеокарти AMD Radeon і процесори AMD Ryzen дозволяють створити передову ігрову платформу для ПК із приголомшливою продуктивністю, причому в будь-якому ціновому сегменті, — сказала доктор Ліза Су, президент і генеральний директор компанії AMD. — Компанія AMD прагне виводити інновації та конкуренцію на ринку процесорів і відеокарт на новий рівень, щоб забезпечити ентузіастам, геймерам і творцям контенту неперевершений робочий та ігровий процес».

Відеокарти AMD Radeon RX 5700-ї серії: приголомшлива продуктивність для ігор у роздільній здатності 1440p

У відеокартах AMD Radeon RX 5700-ї серії використовується ігрова архітектура RDNA, розроблена для забезпечення неймовірної продуктивності, масштабованості та ефективності енергоспоживання для майбутніх комп'ютерних, консольних, мобільних і хмарних ігор. Забезпечуючи в 1,25 разу вищу продуктивність на такт2 і в 1,5 разу вищу продуктивність на ват у порівнянні з архітектурою Graphics Core Next (GCN)3 попереднього покоління, а також підтримуючи високошвидкісну пам'ять GDDR6 та інтерфейс PCIe 4.0, архітектура RDNA надає обчислювальну потужність для надвисокого відгуку під час реалістичного ігрового процесу з високою частотою кадрів.

Нові відеокарти Radeon пропонують низку можливостей для гри в роздільній здатності 1440p, у тому числі:

• Radeon Image Sharpening (RIS). Технологія відновлює чіткість тих зображень, які стають розмитими в результаті ефектів постобробки. RIS поєднується з масштабуванням графічного процесора для забезпечення чіткого зображення з плавною зміною кадрів на дисплеях з дуже високою роздільною здатністю, а також сумісна з DirectX® 9, 12 і Vulkan®.
• FidelityFX — це набір інструментів з відкритим вихідним кодом, доступний на GPUOpen, який полегшує розробникам створення високоякісних ефектів постобробки. Завдяки цьому картинка в іграх стає більш чіткою, і при цьому зберігається баланс градаційної точності та продуктивності. FidelityFX має функцію контрастно-адаптивної різкості (CAS), яка виділяє деталі в низькоконтрастних областях, мінімізуючи артефакти, викликані звичайними процесами підвищення різкості зображення.
• Radeon™ Anti-Lag. Оптимізована для кіберспортивних ігор, технологія Radeon Anti-Lag зменшує час відгуку монітора до 31%4.

Настільні процесори AMD Ryzen третього покоління: неперевершена продуктивність

Нові процесори Ryzen третього покоління для настільних ПК на базі енергоефективного 7-нм техпроцесу забезпечують максимальну кількість ядер, продуктивність та енергоефективність в однопотокових і багатопотокових робочих навантаженнях, пропонуючи:

• Топову продуктивність в іграх. Настільні процесори Ryzen третього покоління мають підвищені тактові частоти, більшу продуктивність на такт, збільшений кеш L3 і сумісність з оновленням Windows® від 10 травня 2019 року. За рахунок цього вони надають більш потужний і плавний ігровий процес при роздільній здатності 1080p і 1440p6, 8.
• Неймовірну продуктивність при створенні контенту. У порівнянні з конкурентами процесори Ryzen третього покоління для настільних ПК забезпечують значну перевагу9 у продуктивності для створення контенту, завдань в області рендерингу, кодування, кольорокорекції тощо.
• Тиху роботу ПК і поліпшене охолодження. Настільні процесори Ryzen третього покоління пропонують найвищу продуктивність та енергоефективність, забезпечуючи до 58% вищу продуктивність на ват на процесорах Ryzen 9 і до 30% вищу продуктивність на ват на процесорах Ryzen 7. І все це при роботі на більш низьких температурах, ніж у конкурентів10, 11.
• Простіший розгін12. Так само, як і всі AMD Ryzen, процесори Ryzen третього покоління для ПК мають повністю розблокований множник. Нова технологія Precision Boost Overdrive13 з автоматичним оверклокінгом може забезпечувати ще вищу продуктивність на процесорах Ryzen 5, 7 і 9 3000-ї серії, обмінюючись даними з материнською платою користувача і дозволяючи збільшувати максимальну тактову частоту на 200 МГц одним натисканням кнопки. Також доступна нова поліпшена утиліта AMD Ryzen™ Master Software з оновленим інтерфейсом і безліччю нових функцій, що пропонують користувачам простий спосіб досягти максимальної продуктивності свого процесора AMD Ryzen.

Окрім того, з випуском процесорів третього покоління Ryzen для настільних ПК компанія AMD розробила і представила новий чипсет X570 для сокету AMD AM4, який став першою в світі платформою з підтримкою PCIe® 4.0 інтерфейсу для споживачів. Вона відкриває можливості для підключення нових класів високопродуктивних відеокарт, мережевих пристроїв, накопичувачів NVMe і багато чого іншого. Наразі на ринку представлено більше 100 моделей материнських плат AM4, і наші партнери представлять понад 50 моделей з новим чипсетом AMD X570, забезпечивши таким чином найширший вибір материнських плат в історії компанії AMD.

Настільний процесор сімейства Ryzen третього покоління і материнська плата AMD X570 знаходяться в одній збірці, пропонуючи більшу кількість високошвидкісних портів і ліній, ніж будь-який інший сокет, і створюючи рішення, що дійсно варте уваги ентузіастів.

Процесори AMD Ryzen 3000-ї серії з графікою Radeon

Компанія AMD також оголосила про випуск настільних процесорів Ryzen 3000-ї серії із графікою Radeon, що мають більш високі тактові частоти процесора і графіки в порівнянні з попереднім поколінням процесорів, а також нові функції драйверів, такі як Radeon Anti-Lag. Пропонуючи найкращу в своєму класі продуктивність вбудованої графіки15, плавну зміну кадрів під час ігрового процесу при роздільній здатності 1080p16, можливості стрімінгу в якості 4K HDR, а також підтримку технології Radeon™ FreeSync17, процесори AMD Ryzen останнього покоління з графікою ідеально підходять для доступних за ціною ігрових платформ, ПК із форм-фактором SFF, HTPC та інших унікальних збірок.

Gears 5 і понад 100 інших ігор для ПК за підпискою Xbox Game Pass18

Компанія AMD надає безкоштовну тримісячну підписку на сервіс Xbox Game Pass для ПК при покупці відеокарт AMD Radeon RX 5700-ї серії, процесорів AMD Ryzen 3000-ї серії та інших продуктів AMD, що беруть участь в акції ритейлерів.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі