Анонс книги “Лайфхак для журналіста: Як ефективно використовувати час та інформацію”

Анонс книги “Лайфхак для журналіста: Як ефективно використовувати час та інформацію”
Пропонуємо вашій увазі авторську книгу партнера HelpSMI, Віталія Голубєва, що відповідає на актуальне для багатьох питання: Як журналісту і редактору встигати і заробляти більше?

Віталій є секретарем Національної спілки журналістів України з навчальної діяльності, викладачем кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівником Школи універсального журналіста. У професії — 25 років. Автор 4 книг, батько 3 дітей. Щороку проводить понад 50 майстер-класів. Лауреат Почесної відзнаки Національної спілки журналістів України “Журналіст року” в Україні.

Книга містить максимально практичні, прикладні поради для журналістів і редакторів, які прагнуть розвиватися і підвищувати ефективність своєї праці.

86 практичних порад для підвищення ефективності журналістської праці ґрунтуються виключно на українському досвіді та українських реаліях.

Тайм-менеджмент, робота з електронною поштою та соцмережами, ефективні усні та письмові комунікації, нетворкінг і просування особистого бренду, досягнення цілей і продуктивність - тільки перевірені досвідом лайфхаки від відомого медіаексперта. Жодної теорії і “води” з перекладених закордонних книжок — лише реальні практичні поради за принципом “бери і роби”!

Замовити книгу можна безпосередньо в автора
_______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі