Авіакомпанія Air Arabia отримала другий літак A321neo LR

Авіакомпанія Air Arabia отримала другий літак A321neo LR
Авіакомпанія Air Arabia, перша та найбільша бюджетна авіакомпанія (LCC) на Близькому Сході та в Північній Африці, отримала другий Airbus A321neo Long Range. Літак здійснив безпосадковий рейс із Гамбурга (Німеччина) в міжнародний аеропорт Шарджі.

Поява у флоті Air Arabia другого A321neo LR дозволить розширити маршрутну мережу авіакомпанії відкриттям середньомагістральних рейсів за новими напрямками.

Літак A321 neo LR включає 215 крісел і обладнаний безкоштовною системою розваг SkyTime, яка дозволяє через внутрішній веб-портал транслювати контент на смартфонах, планшетах і ноутбуках пасажирів.

Air Arabia - перша авіакомпанія Близького Сходу, що експлуатує A321neo LR. Новий борт є другим з шести літаків даної моделі, які увійдуть до парку авіакомпанії.

На сьогодні її флот включає 53 літаки Airbus A320, які обслуговують понад 170 маршрутів по всьому світу з чотирьох базових хабів: Шарджа і Рас-Аль-Хайма (ОАЕ), Касабланка (Марокко) і Олександрія (Єгипет).
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі