Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси з Харкова до Будапешта

Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси з Харкова до Будапешта
16 січня о 22:45 з Міжнародного аеропорту «Харків» вилетів перший літак до Будапешта. Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair відкрила новий для Харкова напрямок. Рейси до угорської столиці будуть доступні щочетверга і щонеділі, тривалість польоту становитиме 2 години 10 хвилин. Вартість квитків починається від 17,17 євро або 459 гривень в один бік без урахування багажу (ціна дійсна на момент публікації).

«Ryanair радий запустити рейси з Харкова до Будапешта, яких раніше ніколи не було. Вони будуть виконуватися двічі на тиждень протягом зимового та літнього сезону 2020 року. Щоб відсвяткувати подію, ми випустили квитки з Харкова лише за 16,99 євро на подорожі до кінця квітня. Їх можна придбати до опівночі 18 січня на сайті Ryanair», — повідомила Ольга Павлонка, PR-менеджер Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах.

«Одним з пріоритетів харківського аеропорту є відкриття нових рейсів до столиць і великих міст Європи. І ми раді, що один з наших основних партнерів, Ryanair, з’єднав Східну Україну зі столицею ще однієї країни — Угорщини. Відтепер харків'яни і гості міста зможуть подорожувати в Будапешт за доступними цінами», — зауважив комерційний директор з авіаційної діяльності Міжнародного аеропорту «Харків» Владислав Ільїн.

Ryanair — найбільша лоукост-авіакомпанія Європи. Географія Ryanair охоплює більше 2000 напрямків між 239 аеропортами 40 країн. З харківським аеропортом перевізник почав співпрацювати наприкінці березня 2019 року. У червні він запустив сполучення Харків–Краків. У жовтні — перельоти до Вільнюса і Познані. 29 березня 2020 року відкриє напрямок Харків–Варшава (Модлін). Аеропорт «Модлін» розташований за 49 кілометрів від Варшави, літаки з Харкова будуть відправлятися двічі на тиждень — щосереди і щонеділі.

Нагадаємо, 1 червня 2020 року рейси до Будапешта також запустить авіаперевізник Wizz Air. Відтоді харків’яни зможуть літати до угорської столиці чотири рази на тиждень.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі