Авіакомпанія Skyup Airlines відкрила рейси в Кутаїсі

Авіакомпанія Skyup Airlines відкрила рейси в Кутаїсі
Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines відкрила п'яте за 2019 рік напрямок з Харкова. 4 червня через Міжнародного аеропорту «Харків» вирушив перший літак в Кутаїсі (Грузія). Регулярні рейси за цим маршрутом будуть здійснюватися двічі на тиждень - по вівторках і п'ятницях.

Вартість квитків в одну сторону починається від 2 186 гривень. Придбати їх можна на сайті авіакомпанії skyup.aero, а також в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803.

Нагадаємо, 25 травня компанія SkyUp Airlines відкрила рейси з Харкова в Барселону (Іспанія). 30 травня - в Ларнаку (Кіпр). 2 червня - в Одесу (Україна) і Ріміні (Італія). Крім цього, 11 червня 2019 року перевізник відкриває перельоти в Париж - абсолютно новий напрямок для Харкова. Вартість квитків в столицю Франції стартує від 2 714 гривень, час у дорозі становитиме 4 години 5 хвилин.

Поряд з відкриттям нових регулярних напрямків, компанія анонсувала запуск літніх чартерних перельотів з Харкова в Шарм-Ель-Шейх (Єгипет), Тіват (Чорногорія), Монастір (Туніс) і Анталію (Туреччина). Українська авіакомпанія SkyUp була заснована в червні 2017 року. З травня 2018 року вона здійснює рейси.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» - один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн ​​доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі