Белкорп і Кюне + Нагель уклали угоду про управління ланцюжком поставок

Белкорп і Кюне + Нагель уклали угоду про управління ланцюжком поставок
Богота / Колумбія, жовтень, 2016 року - Компанія Белкорп, яка входить в десятку найбільших виробників косметичної продукції в світі, вибрала Кюне + Нагель в якості основного постачальника послуг по трансконтинентальних вантажних перевезень, а також ексклюзивного партнера по організації управління комплексними перевезеннями.

В рамках угоди, команд а фахівців з логістики Кюне + Нагель забезпечує для компанії Белкорп управління відправками, моніторинг замовлень і роботу щодо запобігання непередбачених ситуацій. Рішення, запропоноване Кюне + Нагель, включає систему електронного обміну даними (EDI), яка забезпечує безперешкодний обмін інформацією між фінансовим відділом Белкорп і логістичної командою. Транспортні послуги охоплюють всі авіаційні та морські перевезення з Європи, Азії, а також Північної і Південної Америк і.

«Ще на початковому етапі реалізації проекту ми були готові до жорсткого графіку, враховуючи необхідний рівень інтеграції. Ми раді, що всі операції були виконані згідно з графіком, - заявив Жан Паоло Гандіні, директор з корпоративного постачання Белкорп. - На всіх етапах реалізації процесу Кюне + Нагель надавала нам підтримку високим професіоналізмом і сучасними технологіями».

Борис Франкомм, керуючий директор Андського кластера Кюне + Нагель, зазначив: «Ми раді допомогти компанії Белкорп в досягненні поставлених цілей з розширення бізнесу, надаючи комплексні логістичні послуги. Партнерство з Белкорп в черговий раз підтвердило, що Кюне + Нагель пропонує рішення, адаптовані під індивідуальні потреби клієнта, які дозволяють скоротити витрати на логістику і збільшити ефективність бізнес процесів».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі