Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite представлені в Україні

Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite представлені в Україні
бренд HONOR представляє бездротові навушники FlyPods Lite. В Україні модель поступає в продаж 17 травня 2019 року за ціною 2799 грн. Навушники будуть доступні в мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і «Цитрус» у двох кольорах – чорному та білому.

Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite дають свободу руху завдяки ергономічному дизайну. Навушниками можна керувати за допомогою подвійного тапу, а інфрачервоний сенсор розпізнає, коли ними користуються. Розділення звукових каналів лівого та правого навушників забезпечує точну передачу стереоефектів та створює відчуття повного занурення у звук. Стандарт захисту від вологи IP54 дозволяє використовувати HONOR FlyPods Lite у дощову погоду, а заряду акумулятора вистачає до 12 годин роботи пристрою.

Характеристики HONOR FlyPods Lite

Дизайн:
- Ергономічний дизайн та 3 пари змінних насадок забезпечують комфорт у використанні.
- В Україні HONOR FlyPods Lite будуть представлені у чорному та білому кольорах.

Функціональність:
- Навушники підтримують Bluetooth і можуть працювати з операційними системами Android та IOS.
- Вбудований G-Sensor дозволяє керувати навушниками за допомогою подвійного тапу. Відповідати та завершувати виклики можна, двічі торкнувшись будь-якого з навушників.
- Кожен навушник обладнаний двома мікрофонами для кращого шумозаглушення. Комфортне перемикання дозволяє прийняти виклик на один навушник і, вийнявши з вуха інший, чути, що відбувається навколо.
- Стандарт IP54 забезпечує захист корпусу від бризок – навушники можна використовувати навіть під час тренувань у дощ.
- Заряду акумулятору вистачає на 12 годин. Зарядний чохол у комплекті дозволяє зарядити навушники на годину використання за 15 хвилин.

Технологічність:
- Інфрачервоний сенсор визначає, коли ви вдягаєте та знімаєте навушники.
- Голосовий асистент активується за допомогою подвійного тапу на лівому навушнику.
- Розділення звукових каналів лівого і правого навушників забезпечує точне передання стереоефектів і створює відчуття повного занурення у звук.

В Україні HONOR FlyPods будуть доступні з 17 травня 2019 року у чорному та білому кольорах у мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і «Цитрус». Рекомендована ціна становитиме 2799 грн.

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі