Безпечний та надійний доступ до даних: Motorola Solutions представила інновації на Critical Communications World 2019

Безпечний та надійний доступ до даних: Motorola Solutions представила інновації на Critical Communications World 2019
В період з 18 по 20 червня у Куала-Лумпур, Малайзія, відбувалася найбільша та найвпливовіша виставка у сфері безпеки системи комунікацій – Critical Communications World 2019 (CCW 2019). Подія вже понад двадцять років проходить у різних країнах світу та об'єднує користувачів, як у приватному, так і в державному секторах, даючи змогу побачити найсучасніші технологічні послуги та рішення.

Одним з учасників виставки стала Motorola Solutions, що представила найсвіжіші інновації. На стенді компанії на CCW 2019 відвідувачі мали змогу побачити повний набір рішень у сфері комунікацій, програмного забезпечення для центрів управління, відеотехнологій для охорони та безпеки, а також отримати інформацію про послуги управління й підтримки. Безпека та надійність комунікацій – гарантія добробуту та сталого розвитку суспільства. Від повсякденного життя до подолання наслідків надзвичайних подій – для системного вирішення питань сьогодення компанія Motorola Solutions запропонувала аудиторії комплексну інтегровану екосистему технологій для комунікацій.

На виставці були презентовані:

• Системні рішення для комунікації: пристрої TLK100 і LEX L11 LTE, які демонструють нові підходи до використання можливостей мереж LTE, а також ультра-портативна LTE-система LXN505
• Програмне забезпечення для центрів управління: для раціоналізації та спрощення щоденних робочих процесів, включаючи CommandCentral Aware – єдиний у світі комплексний пакет програм для громадської безпеки
• Відеотехнології для охорони: у тому числі найновіша відеотехніка Avigilon із системами аналізу, включаючи H4 Thermal camera з можливостями самонавчання та аналітики відеопотоку.
• Послуги управління й підтримки, які дозволяють клієнтам зосередитися на своїх завданнях, випереджаючи будь-які загрози у кібербезпеці.

«Оперативний доступ до потрібних даних дозволяє організаціям швидко та точно вирішувати, куди потрібно спрямувати ресурси, а де їх можна оптимізувати. Це допомагає визначити пріоритети та підготуватись до найскладніших подій, – коментує Майк деВенте віце-президент Motorola Solutions. – Екосистема, яку ми продемонстрували на CCW 2019, спирається на наш 90-річний досвід розробки інноваційних рішень та глибоке розуміння щоденних оперативних потреб клієнтів».

Ефективність інноваційних рішень Motorola Solutions підтверджується не тільки випробуваннями і практикою використання, але й визнанням досягнень у самій галузі. Так, на CCW 2019 співробітники компанії та її ключові розробки були відзначені відразу трьома нагородами:

• Сук Лі Коід (Sook Lee Koid) з центру досліджень і розробок Motorola Solutions в Пенанге удостоївся престижної нагороди Молодий інженер року TCCA, яка вручається в області систем комунікацій особливої важливості.
• Цифрові радіостанції TETRA від Motorola Solutions забезпечили безперебійну і успішну координацію під час Ігор Співдружності на Золотому Березі 2018 року та отримали приз «Краще використання систем комунікацій під час великого події».
• Краще інфраструктурне рішення. Цю нагороду Motorola Solutions отримала за інноваційне рішення DIMETRA X Core. Масштабна і ефективна система TETRA задовольняє важливим комунікаційним потребам широкого кола організацій, що займаються питаннями громадської безпеки і підприємств.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі