Більше 45 тисяч медиків з усієї України отримали бонуси від Київстар

Більше 45 тисяч медиків з усієї України отримали бонуси від Київстар
За два тижні від початку акції бонус в еквіваленті 150 грн був нарахований 45,5 тисячам лікарів та медсестер з реєстру медичних працівників України*, які залишили заявку оператору.

Нагадаємо, що 25 березня 2020 року Київстар заявив про свою підтримку медиків у складний період боротьби із коронавірусною хворобою. Усім медикам-абонентам компанії, номери яких внесені до реєстру медичних працівників, оператор почав нараховувати по 150 бонусів (1 бонус – еквівалент 1 грн), які можна використати протягом 30 днів з дня нарахування:

- контрактним абонентам – на дзвінки та SMS по Україні. Бонуси на рахунку витрачаються першими. Перевірка залишку: код *138# або у додатку Мій Київстар.

- абонентам передплати – на дзвінки, послуги інтернету, SMS по Україні та оплату пакету послуг за наявним тарифним планом. Бонуси на рахунку витрачаються першими. Перевірка залишку: код *114# або у додатку Мій Київстар.

Для отримання бонусів медикам потрібно:

- з мобільного номеру Київстар, що зареєстрований у реєстрі медичних працівників, зателефонувати на номер 477*103 та залишити заявку, скориставшись простим IVR-меню;

- зарахування бонусів відбувається протягом 5 робочих днів з моменту подачі заявки – після перевірки та підтвердження НСЗУ (Національною службою здоров'я України) наданих у ній даних.

Раніше Київстар також повідомив, що виділяє 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу з COVID-19 в Україні. Компанія спільно з БФ «Твоя опора» закупить апарати штучної вентиляції легень, монітори, що відстежують стан тяжкохворих пацієнтів, та засоби особистого захисту для українських медиків, які зараз знаходяться на передовій боротьби із вірусом. Про всі ініціативи Київстар можна дізнатись за посиланням: kyivstar.ua/uk/covid2019

* Реєстр медичних працівників формується на підставі даних, які подаються до НСЗУ керівниками або головними лікарями медичних закладів. Після чого кожен медпрацівник може внести, оновити чи додати інформацію про себе в особистому кабінеті електронної системи охорони здоров’я.
_________________



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі