Бренд HONOR розпочинає продажі HONOR 20 в Україні

Бренд HONOR розпочинає продажі HONOR 20 в Україні
HONOR оголошує про старт продажів смартфона HONOR 20 в Україні. Рекомендована роздрібна ціна становитиме 12999 грн. З 1 по 18 серпня модель буде доступна за спеціальною ціною 11999 грн. HONOR 20 буде представлено у мережах магазинів COMFY, Eldorado, MOYO, Rozetka, TTT, Фокстрот та Цитрус у двох кольорах: опівнічний чорний та сапфіровий синій.

Бренд HONOR представляє в Україні нову модель з лінійки HONOR 20 Series – HONOR 20. Флагманська камера та технологія штучного інтелекту в смартфоні відкривають можливості для високоякісної фото- й відеозйомки.

Камера HONOR 20 складається з 4-х об'єктивів: основний 48 МП сенсор, 16 МП ширококутний сенсор з кутом зйомки 117 °, 2 МП сенсор для ефекту боке та 2 МП об'єктив для макрозйомки, який дозволяє знімати з відстані 4 см. Задня панель смартфона виконана з 2.5D скла з використанням технології динамічної голографії Triple 3D Mesh. В Україні HONOR 20 буде представлено у двох кольорах: опівнічний чорний та сапфіровий синій.

Офіційні продажі моделі розпочинаються в Україні 1 серпня. Рекомендована роздрібна ціна становитиме 12999 грн. До 18 серпня HONOR 20 можна придбати за спеціальною ціною 11999 грн. у мережах магазинів COMFY, Eldorado, MOYO, Rozetka, TTT, Фокстрот та Цитрус.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі