Британська Рада в Україні продовжує покази постанов зимово-весняного сезону фестивалю «Британський театр у кіно».

Британська Рада в Україні продовжує покази постанов зимово-весняного сезону фестивалю «Британський театр у кіно».
Британська Рада в Україні продовжує покази постанов зимово-весняного сезону фестивалю «Британський театр у кіно». Цього разу українському глядачевi пропонується фiльм-вистава "Амадей".

"Вистава "Амадей"

Велика Британія, 2017,
3 години 30 хвилин
The National Theatre
Режисер: Майкл Лонгхерст
В головній ролі: Лусіан Мсаматі
Мова англійська
Жанр: спектакль
Переклад: російські субтитри
Вiковi обмеження, рокiв: 16

Музика. Влада. Заздрість.

Відень, столиця світової музики. Придворний композитор Антоніо Сальєрі знайомиться з Вольфгангом Амадеєм Моцартом, юним генієм, який приїхав підкорювати Відень. Сальєрі заворожений композиторським талантом і зоряними прагненнями Моцарта - і в його руках зосереджена влада, яка може або підняти молодого композитора, або повністю його знищити.

Знаменита п'єса Пітера Шеффера, яка завоювала безліч премій Лоуренса Олів'є і «Тоні», вперше була представлена в Національному театрі в 1979 році, а пізніше стала основою фільму режисера Мілоша Формана. У новій постановці режисера Майкла Лонгхерста звучить жива оркестрова музика, а роль Сальєрі виконує актор Лусіан Мсаматі.

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=P_AmDeQK6F4

Показ у Харковi: 29 березня 19:30.
Multiplex в ТРЦ «Dafi», вулиця Героїв Праці, 9, Харків
Цiна квиткiв: 175, 225 грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі