Британський театр у кіно

Британський театр у кіно
Британська Рада в Україні представляє зимовий сезон фестивалю «Британський театр у кіно» – покази вистав найкращих британських театрів на великих екранах.

Національний театр вирішив звернутися до п'єс авторів двадцятого століття. В афіші "Британського театру в кіно" - "Глибоке синє море" Терренса Реттігана з неперевершеною Хелен МакКрорі у головій ролі та "Тригрошова опера" Бертольда Брехта з Рорі Кінніром. Театральна компанія Кеннета Брани цього разу потішить глядачів п'єсою Джона Осборна, автора знаменитого тексту "Озирнись у гніві". Для нового сезону була обрана його п'єса "Комедіант", де головну роль зірки мюзик-холу у боротьбі за виживання зіграє сам сер Кеннет. А от лондонський театр «Донмар» у «Небезпечних зв’язках» знову вражатиме Домініком Вестом («Ганнібал», «300 спартанців») та Елейн Кесіді («Загублений світ», «Інші»).

Вистави демонструються англійською з українськими субтитрами.

Покази найкращих британських спектаклів відбуватимуться у Харкові у кінотеатрi "Планета кіно", вул. Академіка Павлова, 44Б, ТРЦ «Французький Бульвар» (Шато Ледо).

25 января 19:30 - "Нічия земля" (National Theatre Live)

Вистава "Нічия Земля"
Велика Британія, 2016, 2 години 30 хвилин
National Theatre Live
Режисер: Шон Матіас
У ролях: Патрік Стюарт та Ієн Маккеллен

Після успішних гастролей спектаклю на Бродвеї, Ієн Маккеллен і Патрік Стюарт повертаються в Вест-Енд з постановкою комічного шедевра Гарольда Пінтера.

Одного разу літнім вечором два престарілих письменника, Херст і Спунер, зустрічаються в пабі в Хемпстеді пропустити по стаканчику - і так захоплюються, що продовжують глибоко за північ, вже у Херста на дому. Чим вище росте батарея порожніх пляшок, тим неймовірніше стають байки літераторів, і незабаром безневинна балаканина двох старих друзів стає вкрай напруженою. А коли в будинку з'являються двоє суворо налаштованих молодих людей, справи набувають ще серйозніших обертів.
Після вистави буде показано ексклюзивне інтерв'ю з акторами і режисером Шоном Матіасом.

Показ у Харковi: 25 сiчня, 19:30.
Кінотеатр "Планета кіно", вул. Академіка Павлова, 44Б, ТРЦ «Французький Бульвар» (Шато Ледо).

Партнери показу у Харковi: Academy of Visual Arts и CinCity (cincity.com.ua).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі