Будівельний Форум, Весна 2018

Будівельний Форум, Весна 2018
Будівельний ринок є важливою ланкою у забезпеченні належного рівня життя якості людей. Будівельна галузь наповнюється інвестиціями, що надає їй швидкий розвиток.

Львів є інвестиційно привабливим містом, бере активну участь у створенні нових робочих місць, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у сфері будівельної галузі.

Весняний Будівельний Форум є відображенням ключових напрямків розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії, професійний майданчик, який збирає спеціалістів та демонструє новітні технології у сфері будівництва.

Основні тематичні розділи: ●Будівельні та оздоблювальні матеріали, ●будівельні та металеві конструкції, ●фасадні та покрівельні матеріали, ●штукатурка, фарби, лаки, суміші, ●будівельне обладнання, риштування, технології, ●ліфти та ліфтове обладнання, ●електричний та ручний інструмент, ●ландшафтна архітектура, ●системи опалення, ●енергозберігаючі технології, ●пічки, каміни, димарі, ●виробництво вікон та дверей, профілі, ПВХ, ●ворота, огорожа і т.д.
Запрошуємо всіх, хто має бажання продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції, розширити дилерську мережу та отримати потенційного клієнта, може скористатися чудовим шансом стати учасником масштабної галузевої події у Львові.

Більше 130 компаній зазвичай збираються на Форумі обговорити актуальні та необхідні питання в колі друзів та партнерів. Цікаві семінари, он-лайн презентації, акції та розіграші чекатимуть на Вас!

В рамках Весняного Будівельного Форуму традиційно проходить XXXVII Міжнародна виставка «Буд-ЕКСПО-весна» та XIII Спеціалізована виставка «Вікна.Двері.Дах»

Контакти Оргкомітету: +38 (032) 297-06-28, 0676758318, Expo1@galexpo.lviv.ua,
www.galexpo.com.ua/budvesna



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі