Будівельники відзначені професійною нагородою

Будівельники відзначені професійною нагородою

Столичні та регіональні забудовники, які нагороджені професійною премією «Український Будівельний Олімп» в 2019 році

ЗАБУДОВНИКИ КИЄВА і КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Серед компаній, що активно забудовують столицю та її передмістя, в цьому році Експертна Рада премії визначила забудовників зі стійкою репутацією на ринку і новими житловими проектами.

БК «Інтергал-Буд», Київ, Забудовник року
За 16 років своєї діяльності компанія спроектувала і побудувала понад 70 об'єктів, загальною площею понад 2,9 мільйона кв. метрів. Забудовника відрізняють високі темпи і широка географія будівництва, високий рівень комфорту і якості забудов, власні довгострокові програми розстрочки з соціальними гарантіями. БК «Інтергал-Буд» зараз веде будівництво 18-ти великих житлових комплексів, що забезпечує їй лідируючі позиції у галузі.

БІК "Орлан-Інвест Груп", Ірпінь, Провідна будівельна компанія Київської області
Велика будівельно-інвестиційна компанія реалізує масштабні житлові проекти в найближчому передмісті столиці, здійснює проектування та будівництво з повним комплексом спеціалізованих робіт, від складання проекту до здачі в експлуатацію, застосовуючи передові технології, сучасні матеріали, власний контроль якості та гнучку цінову політику.

LinevichGroup, Ірпінь, Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність
Компанію відрізняють багаторічний досвід роботи в сфері будівництва сучасних функціональних житлових комплексів. Забудовник успішно реалізує масштабні проекти в передмісті столиці, які відрізняються вдалим розташуванням, оригінальною архітектурою, підвищеним комфортом, унікальними і різноманітними плануваннями квартир.

БГ ПАРК, Київ, Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість і надійність
Молода київська компанія повного циклу успішно реалізує сучасні житлові проекти клубного формату, які відрізняються європейської архітектурної стилістикою і оригінальними дизайнерськими інтер'єрами, функціональними ергономічними плануваннями і новітніми інженерними системами, підвищеним комфортом і комплексним благоустроєм.

Регіони

Серед регіональних забудовників премією відзначені будівельні компанії, що динамічно розвиваються, мають багаторічний досвід та гарну репутацію на ринку житла.

БК "Артхаус Груп" (м Хмельницький) нагороджена в номінації «Провідний регіональний забудовник: унікальна архітектура, європейська якість та комфорт» за реалізацію масштабних проектів ЖК "Кокос Авеню" (Одеська область), РК "Олімп" і ЖК "Вильский" (м.Житомир), які відрізняються комфортними рішеннями в плануваннях квартир, якісними матеріалами та високим рівнем благоустрою.

Відразу в двох номінаціях «Лідер ринку житла Західної України» та «Стрімкий розвиток і масштабне будівництво в Європі» нагороджена компанія M Group Development з Івано-Франківська. На рахунку компанії багато успішно реалізованих житлових проектів, які користуються незмінним попитом завдяки оригінальній архітектурі, енергоефективності, розвиненій інфраструктурі і якості забудови. Географія будівництва M Group Development охоплює не тільки регіони України, а й європейські міста, що підтверджує високі стандарти будівництва цього забудовника.

ПП «Надія» (м.Черкаси) відзначено премією в номінації «Інноваційні стандарти будівництва». Репутація професіонала, масштаби будівництва і грамотний підбір кадрів дозволили цьому забудовнику зайняти провідні позиції в своєму регіоні. За 25 років роботи компанія реалізувала близько 50-ти будівельних проектів. Забудовник використовує енергоефективні та екологічно безпечні матеріали, впроваджує інноваційні методи і сучасні інженерні технології будівництва, а також гармонійно інтегрує свої новобудови в архітектуру міста.

Traksler Development (м.Ужгород) нагороджений в номінації «Регіональний забудовник року». Компанія з багаторічним досвідом будівництва житлових будинків зарекомендувала себе як надійний забудовник, житло якого відрізняється практичністю, продуманістю деталей, комфортом, довговічністю і користується незмінним попитом у мешканців Закарпаття. Зараз компанія готується до запуску нового масштабного будівельного проекту.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі