Canon – лідер ринку з виробництва цифрових камер зі змінними об’єктивами

Canon – лідер ринку з виробництва цифрових камер зі змінними об’єктивами
Київ, Україна, 31 березня 2017 – Компанія Canon Inc. ось уже 14-й рік поспіль (2003-2016 рр.) зберігає позицію №1 на міжнародному ринку з виробництва цифрових камер зі змінними об'єктивами (цифрові SLR-камери та бездзеркальні фотоапарати).

Canon працює над розробкою ключових компонентів для фотоапаратів – CMOS-сенсорів, процесорів обробки зображень і змінних об'єктивів, втілюючи концепцію «Швидкість, Комфорт і Висока якість зображення фотокамер серії EOS». Компанія використовує інноваційні технології для створення всіх продуктів – від зручних у керуванні моделей базової комплектації до флагманів, які вибирають професійні фотографи.

У 2003 році, в період активного розвитку цифрових SLR-камер, Canon представила в Японії революційне рішення – цифровий дзеркальний фотоапарат EOS Kiss Digital (на ринках інших країн використовується назва EOS Digital Rebel або EOS 300D Digital). Дана прогресивна камера в доступній ціновій категорії, з компактним дизайном і невеликою вагою, зайняла провідні позиції на глобальному ринку, заклавши фундамент для розвитку цифрових дзеркальних камер. З того часу компанія Canon продовжувала випуск сенсаційних продуктів, включаючи професійні камери EOS-1D і EOS 5D, які започаткували новий клас фотоапаратів для запису відео.

Протягом 2016 року Canon представила в Японії ефектну лінійку камер зі змінними об'єктивами, завдяки якій компанія залишається лідером ринку вже 14-й рік поспіль. У березні 2016 року Canon випустила EOS 80D, призначену для просунутих користувачів. Основні характеристики камери – знімки найвищої якості та широкий функціонал при зйомці відео. У квітні відбувся реліз флагманської моделі – EOS-1D X Mark II. Камера підтримує безперервну зйомку зі швидкістю 14 кадрів/с і має особливе значення для розвитку спортивної фотографії. Ще одна новинка 2016 року, представлена у вересні, – EOS 5D Mark IV, що знімає відео з роздільною здатністю 4K. У листопаді 2016 року компанія представила нову бездзеркальну камеру Canon EOS M5.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі