Canon представила оновлення для EOS 5D Mark IV: розширений динамічний діапазон та спрощена корекція кольорів

Canon представила оновлення для EOS 5D Mark IV: розширений динамічний діапазон та спрощена корекція кольорів
Київ, Україна, 20 квітня 2017 – Компанія Canon Europe, світовий лідер у галузі інноваційних технологій для створення й обробки зображень, оголосила про останні оновлення для камери EOS 5D Mark IV. Розробляючи нові оновлення, компанія враховувала всі вимоги глобального співтовариства професійних фотографів і відеооператорів. Основна функція лінійки Canon Cinema EOS – Canon Log (C Log) – тепер може бути встановлена на останню модель камери EOS 5D. Canon Log розширює динамічний діапазон і спрощує кольорокорекцію.

Функція C Log розроблена для розширення динамічного діапазону на 800%. Вона допомагає передати найдрібніші деталі на найтемніших і найсвітліших ділянках зображення. При використанні даної функції на камері EOS 5D Mark IV з встановленим показником ISO 400 вона збільшує динамічний діапазон на 12 стопів. Це є важливою характеристикою при зйомці в умовах низької освітленості.

Функція C Log розширює можливості пост-обробки роликів. Відеооператори і кінематографісти можуть легко здійснювати кольорокорекцію сюжетів, знятих на інші камери, включаючи камери лінійки Canon Cinema EOS. Відеозаписи можна об'єднати і скоригувати, забезпечивши єдину колірну палітру і бездоганне зображення навіть якщо зйомка зроблена різними камерами.

C Log також зменшує шуми у затемнених ділянках. Останні оновлення допомагають відредагувати відеозаписи таким чином, щоб вони відтворювали точніші кольори з мінімальним спотворенням.
Оновлення C-Log буде доступним на ексклюзивних умовах в авторизованих сервісних центрах Canon.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі