Canon представляє дві новинки родини EOS – дзеркальні камери EOS 77D і EOS 800D, стандартний зум-об’єктив EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Canon представляє дві новинки родини EOS – дзеркальні камери EOS 77D і EOS 800D, стандартний зум-об’єктив EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM
Бездоганна якість новинок від Canon – дзеркальних камер EOS 77D і EOS 800D і найкомпактнішого об’єктива 18-55 мм.

Київ, Україна, 15 лютого 2017 – Компанія Canon представляє дві новинки родини EOS – дзеркальні камери EOS 77D і EOS 800D. Обидва фотоапарати використовують новітні технології створення й обробки зображень, такі як 24.2-мегапіксельний APS-C CMOS-сенсор та процесор DIGIC 7. Камера EOS 77D характеризується відмінною продуктивністю, легкістю в управлінні. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче оновити свою техніку та вдосконалити навички фотографування. EOS 800D – чудове рішення для початківців, які обирають свою першу дзеркальну камеру. Також Canon представляє стандартний зум-об’єктив EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM – найменший об’єктив для дзеркальних камер у своєму діапазоні фокусування. Пульт дистанційного керування BR-E1 дозволяє управляти фотокамерою на відстані 5 метрів.

Якість, деталізація, швидкість

Обидві камери оснащено тією ж сенсорною технологією, що і знаковий EOS 80D, а також новітнім процесором обробки зображень DIGIC 7 від Canon. Вони допомагають створити найбільш деталізовані знімки вражаючої якості. Найшвидша у світі система автофокусування у режимі Live View – всього 0,03 секунди – забезпечує

неймовірну чіткість зображень. Опція фотографування рухомого об’єкту зі швидкістю 6 кадрів на секунду дозволяє отримати різкі знімки динамічних сюжетів.

Навіть за умов недостатньої освітленості високий показник світлочутливості – ISO 25,600 з можливістю збільшення до 51,200 – дає змогу створювати природні атмосферні знімки. 45-точкова система автофокусування перехресного типу швидко фокусується, пильно слідкує за рухомим об’єктом і гарантує надзвичайну різкість зображень. Обидві камери мають 7560-мегапіксельний датчик вимірювання RGB+IR, який розпізнає найтонші нюанси, наприклад, колір шкіри. Завдяки цьому експозиція стає більш точною.

Голлівудська якість відео

Ви можете насолоджуватися надзвичайною деталізацією та плавним фокусуванням під час відеозапису, знімаючи рухомі об’єкти в режимах Full HD 60p і HDR. Чи це сафарі, чи спортивні події, чи активний відпочинок на сонячному пляжі, технологія Dual Pixel (CMOS-сенсор автофокусування) стежить за пересуванням героїв відеозйомки, чітко фокусуючись для отримання роликів професійного рівня. 5-осьовий цифровий стабілізатор нівелює тремтіння камери за умов ручної зйомки під час руху.

Для виняткової персоналізації у камері EOS 77D передбачено два регулятори керування діафрагмою та витримкою. Верхня РК-панель відображає всі параметри налаштувань. Менш досвідченим фотографам стане у нагоді інтерфейс фотоапарата EOS 800D. Він допоможе початківцям розвинути свої навички фотографування, зрозуміти, як налаштування камери відображаються у знімках тощо.

Знімайте, під’єднуйтеся, діліться


Технології NFC та Wi-Fi допомагають легко пересилати зображення та відео на сумісні смарт-пристрої або на Canon Connect Station. З’єднання за допомогою Bluetooth® дозволяє вмикати камеру та переглядати фотографії, не виймаючи її з сумки. Також камерою можна управляти на відстані – через мобільний пристрій або новий пульт управління BR-E1.

Розширте можливості


Новий EF-S 18-55 мм f/4-5.6 IS STM – ідеальний об’єктив для початківців. Він доповнює наявний асортимент знімної оптики для дзеркальних камер і вирізняється широтою застосування – від фотографування пейзажів до портретів. Найменший1 у своєму класі, цей об’єктив оснащений 4-кроковим стабілізатором і робить різкі знімки навіть в умовах слабкого освітлення або при максимальному наближенні. 7-пелюсткова кругла діафрагма створює красивий ефект розмиття заднього фону при портретній зйомці. Під час відеозапису слідкувальний автофокус працює безшумно завдяки технології крокового приводу.

Основні характеристики EOS 77D:
• Інтуїтивне керування.
• Роздільна здатність 24.2 мегапікселів.
• 45-точкова система автофокусування перехресного типу.
• Бездротове управління по Bluetooth® та підключення до смарт-пристроїв.
• Технологія Dual Pixel (CMOS-сенсор автофокусування) для плавного, швидкого та точного фокусування під час відеозйомки.

Основні характеристики EOS 800D:
• 24.2-мегапіксельний сенсор формату APS-C.
• Оптичний видошукач та сенсорний РК-дисплей зі змінним кутом нахилу й режимом Live View.
• Можливість швидко ділитися зображеннями за допомогою підключення до мобільних пристроїв.
• 45-точкова система автофокусування перехресного типу та найшвидший2 у світі автофокус Live View.
• Надзвичайно чіткі відеоролики в режимі Full HD.

Основні характеристики EF-S 18-55 мм f/4-5.6 IS STM:
• Фокусна відстань 18-55 мм.
• Довжина – 61.8 мм, вага – всього 215 г.
• 4-кроковий стабілізатор зображення.
• STM-автофокус.
• Відмінна якість зображень.

Основні характеристики пульта управління BR-E1:
• Технологія Bluetooth®.
• Робоча відстань – 5 м у будь-якому напрямку.
• Простий у використанні.
• Для зйомки фотографій та відеороликів.
• Інструменти керування фокусуванням та зумом.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі