CARDI B І REEBOK ВИПУСТИЛИ НОВИЙ ХІТ

CARDI B І REEBOK ВИПУСТИЛИ НОВИЙ ХІТ
Американська співачка в яскравій літній кампанії Reebok Aztrek Double

Королева поп-культури, незрівнянна Cardi B, представляє продовження відомої кампанії Aztrek – сучасну версію архівних кросівок від Reebok – AZTREK DOUBLE.

Головні особливості новинки помітні відразу: культовий силует франшизи Aztrek отримав модну подвійну підошву і незвичайне забарвлення. Багатошаровий верх з ефектними елементами оздоблення точно не залишить вас без уваги оточуючих, а м'яка підошва, спроектована спеціально для бігу, забезпечить комфорт під час ходіння. Зберігши риси оригінальної моделі, що стала квінтесенцією спорту і стилю 90-х, дизайнери вивели кросівки в авангард тренда нової класики. Яскраві AZTREK DOUBLE – обов'язковий і важливий елемент стилю дівчини сучасного мегаполісу.

У Reebok також підготували чоловічу й жіночу версії не менш легендарної моделі AZTREK'96, оригінал якої в 1996 році став еволюцією перших Aztrek 1993. Aztrek'96 має додаткові кутові накладки та великий векторний логотип Reebok. Більш сміливий, зухвалий і динамічний, аніж його попередник, AZTREK'96 відображає багату історію Reebok, оновлену в естетиці сучасного міського стилю.

Reebok Aztrek Double і Aztrek'96 вже в продажу в усіх фірмових магазинах Reebok.
_____


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі